Raw Chocolate - Čokoladica Goji jagode in pomaranča (44 g)

  Cena 2,95 € 2.95 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Simpatična presna čokoladica je prava poslastica za ljubitelje in privržence zdrave prehrane. Čokolada je namreč ekološko pridelana (vsebuje 72% delež kakava), dodane pa so ji tudi omamne goji jagode in za dodatek tudi pomaranče. Kot nalašč za sladkanje brez slabe vesti.

  * Neto količina: 44 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Raw Chocolate - Čokoladica Goji jagode in pomaranča (44 g)

  Presna čokoladica Goji jagode in pomaranča (44 g) je ekološko pridelana in vsebuje le najboljše sestavine. Čokolada vsebuje najmanj 72% delež kakava. Temna čokolada na človeško telo vpliva pomirjevalno in v nas sprošča hormone sreče.

  Čokoladi so dodane omamne goji jagode in tudi olje pomaranče, ki z veliko vsebnostjo vitamina C, krepi imunsko odpornost in vitalnost. Z dodatkom goji jagod, ki so poznane kot pravi zaklad zdravja pa je ta čokolada kot nalašč za sladkanje brez slabe vesti.

  * EKO izdelek ima certifikat evrolist, ki zagotavlja, da je vsaj 95% sestavin kmetijskega izvora pridelanih ekološko (izdelki morajo izpolnjevati stroge evropske predpise).

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je prejel Evrolist, SOIL in FairTrade certifikate
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Primerno za vegane
  • Brez glutena in laktoze
  • Ekološko pridelano
  Ključne besede: bio čokolada, ekološko pridelano, raw chocolate, eko čokolada, goji jagode, čokoladica, pomaranča, čokolada z goji jagodami, čokolada s pomarančo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več