Dobnik - Piškoti z lešniki

  Cena 4,50 € 4.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Piškoti z lešniki čokoladnega Ateljeja Dobnik vsebujejo popolnoma naravne sestavine in zgolj pravo čokolado. Drobno fino hrustljavo pecivo je pakirano v lični embalaži, v kateri se združita okusa naših babic in sedanjosti. Primerno za lastne razvajanje ali izvirno darilo.

  * Neto količina: 150g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Piškoti z lešniki

  Čokoladni Atelje Dobnik v svoji ročni izdelavi skriva 20 letno družinsko tradicijo. Od tam izvirajo izvirne ideje za odlične kombinacije vrhunskih čokoladnih dobrot. Pri izdelavi uporabljajo sveže sestavine, izdelki pa so brez dodatnih konzervansov. Malo izven čokoladnega okrilja pa v svoji ponudbi ponujajo tudi različne vrste piškotov. 

  Piškoti z lešniki predstavljajo kombinacijo okusnih babičnih piškotov in sedanjosti, ki se skupaj združijo v ličnem pakiranju in vrhunskem okusu. Hrustljavo čokoladno testo dopolnjuje cel pražen lešnik, zato bo poskrbel za pravo sladko doživetje. 

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Sestavine

  Lešniki 40%, Pšenična moka 31%, Maslo 9%, Smetana 8%, Sladkor v prahu 6%, Jajca 3%, Kakav.

  Vsebuje lahko sledove arašidov.

  Hranilne vrednosti (za 100 g)

  Energijska vrednost 502kCal (2100kJ)

  •     Beljakovine: 10,8 g
  •     Ogljikovi hidrati: 37 g (od tega sladkorji: 8,1 g)
  •     Maščoba: 37,1 g (od tega nasičene maščobe: 8,9 g)
  •     Sol: 0,002 g

   

  Shranjevanje izdelka

  Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih piškotov
  • Elegantna darilna embalaža
  • Brez konzervansov
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokoladni piškoti, čokoladnica, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladni atelje, piškot čokolada, Lešnik, atelje dobnik, piškot, lešnikovi piškoti, piškoti z lešniki
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več