Dobnik - Mlečna čokolada Classic

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mlečna čokolada Classic je najboljša mlečna čokolada s 35% kakavovih delcev. Pravi čokoladi je dodano mleko, ki daje čokoladi svetlo rjavo bravo in kremasto strukturo ter okus. Mlečna čokolada je pripravljena ročno, brez dodanih konzervansov, umetnih sladil, stabilizatorjev ali umetnih okusov.

  * 1 tablica = 100g čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Mlečna čokolada Classic

  Čokoladni Atelje Dobnik se ponaša z 20 letno družinsko tradicijo ročnega izdelovanja čokoladnih izdelkov. Venomer delajo na iskanju novih okusov in kombinacij, kar se odraža v vrhunskih čokoladah. Pri izdelavi uporabljajo sveže sestavine in čokoladam ne dodajajo konzervansov. Med čokoladnimi izdelki se nahaja tudi Mlečna čokolada Classic. 

  Mlečna čokolada Classic je odlična izbira za vse ljubitelje kremastih mlečnih čokolad brez dodatnih priokusov. Zaradi elegantnega ovitka, je čokolada primerna tudi kot majhna pozornost oz. darilo. 

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 35% kakavovih delov
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokoladnica, tablica čokolade, dobnik, čokoladnica dobnik, čokoladni atelje, čokoladna tablica, mlečna čokolada, ročno izdelana čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več