

Temna čokolada z arancini (koščki pomaranče) je odlična temna čokolada z najmanj 70% kakavovih delcev, kjer sta užitek in zdravje združena v tablici čokolade. Prava čokolada je tako zaradi svojih lastnosti ter vsebnosti anti-oksidantov tudi zdravilna. Čokolada je pripravljena ročno, brez dodanih konzervansov, umetnih sladil, stabilizatorjev ali umetnih okusov.
* 1 tablica = 100g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Temna čokolada z arancini (koščki pomaranče) je odlična temna čokolada z najmanj 70% kakavovih delcev, kjer sta užitek in zdravje združena v tablici čokolade. Prava čokolada je tako zaradi svojih lastnosti ter vsebnosti anti-oksidantov tudi zdravilna. Čokolada je pripravljena ročno, brez dodanih konzervansov, umetnih sladil, stabilizatorjev ali umetnih okusov.
* 1 tablica = 100g čokolade.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Čokoladni Atelje Dobnik se ponaša z 20 letno družinsko tradicijo ročnega izdelovanja čokoladnih izdelkov. Venomer delajo na iskanju novih okusov in kombinacij, kar se odraža v vrhunskih čokoladah. Pri izdelavi uporabljajo sveže sestavine in čokoladam ne dodajajo konzervansov. Med čokoladnimi izdelki se nahaja tudi Temna čokolada Arancini.
Temna čokolada Arancini je odlična izbira za vse ljubitelje pristnega okusa kakava, saj vsebuje vsaj 70% kakavovih delcev. Okus kakava je dopolnjen s svežim okusom arancinov, ki popestrijo okus grenkega kakava. Zaradi elegantnega ovitka, je čokolada primerna tudi kot majhna pozornost oz. darilo.
Temna čokolada 96% (kakavova masa 64%, sladkor 26,4%, kakavovo maslo 8,5%, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); arancini 4% (pomarančna lupina, glukoza, fruktoza, citronska kislina)
Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.
Energijska vrednost 555kCal (2325kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote. Skrbimo, da so vsi izdelki ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.