Dobnik - Bonboniera Cube 27

  Cena 24,90 € 24.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Bonboniera cube 27 predstavlja pravo kocko užitka. Izbor naših najboljših pralinejev v moderno oblikovani bonbonieri s čistimi linijami, z retro pridihom. Pralineji so narejeni ročno ter iz najboljših sestavin. Brez uporabe umetnih okusov ali sladil, vsi izdelki so brez konzervansov.

  * Neto količina: 340 g

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 24 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 24 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,24 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - Bonboniera Cube 27

  Kocka užitka ali Cube 27 prihaja izpod rok vrhunskih mojstrov čokolade - čokoladnega ateljeja Dobnik. Gre za izbor najboljših 27 pralin, vstavljenih v moderno oblikovano bonboniero v obliki kocke. 

  Vse čokoladne praline so izdelane ročno in iz najboljših, svežih ter le izbranih sestavin. Oblite so z belo, mlečno ali temno čokolado in napolnjene z rahlimi alkoholnimi kremami in bogatimi kremami iz oreščkov, kave, marcipana. Za čisti užitek!

   * Rok trajanja: 2 meseca.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Elegantna darilna embalaža
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  • Bogat izbor različnih pralin
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, bonboniera dobnik, praline, bonboniera, pralineji, čokoladni atelje, cube, čokoladni pralineji, ročno izdelani pralineji, atelje dobnik
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več