Frančeve čvešpe (40 g)
Čokoladni Atelje Dobnik je družinsko podjetje z 20 letno tradicijo izdelovanja čokoladnih izdelkov. V svoji ponudbi predstavljajo ročno izdelane izdelke najvišje kakovosti, ki ne vsebujejo konzervanov. Izdelki vrhunske kakovosti so lično zapakirani in tako predstavljajo čudovito darilo.
Med izdelki Ateljeja Dobnik se nahajajo tudi Frančeve čvešpe, ki so njihova zaščitena specialiteta. Frančeve čvešpe predstavljajo odlično čokoladno poslastico, ki je narejena iz svežih sestavin. Okus suhe slive in orehov odlično dopolnjuje osvežujoča krema, za piko na i pa je vse skupaj oblito v vrhunski čokoladi. Frančeve čvešpe so idealne za darilo kot tudi domače sladkanje.
Čokoladni atelje Dobnik
Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.
Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.
Garancija kakovosti
Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.
Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.
Sestavine
Suhe slive 75%; temna čokolada 7,5% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravna vaniljeva aroma); mlečna čokolada 7,5% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, naravna vaniljeva aroma); praženi orehi 6%; beli poliv 4% (sladkor, rastlinske maščobe (palmino olje iz semen, kokosovo olje), posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, arome).
Vsebuje lahko sledove žit, jajc, mlečnih beljakovin, laktoze, oreščkov, soje in arašidov.
Hranilne vrednosti (za 100 g)
Energijska vrednost 409kCal (1714kJ)
- Beljakovine: 5,3 g
- Ogljikovi hidrati: 53,1 g (od tega sladkorji: 35,5 g)
- Maščoba: 19,5 g (od tega nasičene maščobe: 10,8 g)
- Sol: 0,1 g
Shranjevanje izdelka
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.