Dobnik - Bonboniera Whisky

  Cena 33,90 € 33.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dobnik Bonboniera Whisky je edinstvena kombinacija temne 70% čokolade, viskijeve kreme in pravega viskija. Vsebuje bogate praline z viskijem, tudi z dodatkom karamele, kave in divje češnje. Dodana tudi steklenička vrhunskega škotskega single malt whiskya Glenrothes Speyside. Bonboniera je idealna za darilo ljubiteljem žganja in čokolade.

  * Neto količina: 140g in 10 cl (vsebnost alkohola: 43%).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 33 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 33 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,33 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik – Bonboniera Whisky

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki. V kolekcijo ekskluzivnih bonbonier so dodali tudi mamljivo Bonboniero Whisky.

  Bonboniera Whisky vas ne bo razočarala. Elegantna darilna škatlica vsebuje vrhunske ročno izdelane praline z viskijem, tudi z različnimi okusi kot so karamela, kava in divja češnja. Setu je dodana tudi steklenička prvovrstnega škotskega single malt whiskya Glenrothes Speyside. Gre za ekskluzivno unikatno darilo, ki bo navdušilo vaše bližnje ali vaše poslovne partnerje.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za ljubitelje čokolade in žganih pijač
  • Bonboniera vsebuje konjak Prince Hubert de Polignac
  • Izbrana kombinacija 70% čokolade, viskijeve kreme in pravega viskija
  • Ekskluzivna darilna bonboniera
  Ključne besede: temna čokolada, dobnik, bonboniera, kava, karamela, ročno izdelano, whiskey, viski, Divja češnja, vrhunska, škotski viski, kvaliteta, Glenrothes Speyside
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več