Dobnik - Bonboniera Konjak

  Cena 33,90 € 33.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dobnik Bonboniera Konjak je edinstvena darilna škatlica napolnjena s kombinacijo temne 70% čokolade, konjakove kreme in pravega konjaka. Vsebuje bogate konjakove praline, tudi z dodatkom medu, kave in limete. Dodana je tudi steklenička vrhunskega francoskega konjaka Prince Hubert de Polignac XO starosti. Za ljubitelje žganja in čokolade.

  * Neto količina: 140g in 0,5 dcl (vsebnost alkohola: 40%).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 33 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 33 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,33 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik – Bonboniera Konjak

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki. V kolekcijo ekskluzivnih bonbonier so dodali tudi mamljivo Bonboniero Konjak.

  Bonboniera Konjak vas ne bo razočarala. Elegantna darilna škatlica vsebuje vrhunske ročno izdelane konjakove praline, tudi z različnimi okusi kot so med, kava in limeta. Setu je dodana tudi steklenička prvovrstnega konjaka Prince Hubert de Polignac XO starosti (40% alkohola). Gre za ekskluzivno unikatno darilo, ki bo navdušilo vaše bližnje ali vaše poslovne partnerje.

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za ljubitelje čokolade in žganih pijač
  • Bonboniera vsebuje škotskegi single malt whisky Glenrothes Speyside
  • Izbrana kombinacija 70% čokolade, konjakove kreme in pravega konjaka
  • Ekskluzivna darilna bonboniera
  Ključne besede: dobnik, bonboniera, konjak, atelje dobnik, konjakova krema, Prince Hubert de Polignac XO, vrhunska, darilna bonboniera, premium darilo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več