Passero - Mlečna čokolada z lešnikom in vanilijo

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mlečna čokolada z lešnikom in vanilijo je ročno izdelana čokoladna tablica iz fine mlečne čokolade z žlahtno mešanico hrustljavih drobljenih lešnikov in prave vanilije, ki vas bo zapeljala s svojo aromo. Zaradi odličnega prepleta okusov in estetske embalaže je odlična tudi za darilo.

  * Neto količina izdelka: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Mlečna z lešnikom in vanilijo

  Podeželska čokoladnica Passero je mešanice okusov vključila v čokoladno pripoved in tako izdelala prav posebne čokoladne tablice med katerimi je tudi Passero - Mlečna z lešnikom in vanilijo.

  Čokoladna tablica  z mešanico drobljenih lešnikov in prave vanilije je izdelana iz fine mlečne čokolade. Uporabljeni so okusi najboljših lešnikov in borbonske vanilije. S preprosto tablico čokolade ustvarjeno po dnevnem navdihu naredimo navaden dan nekoliko prazničen.

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Sestavine

  Mlečna čokolada z 32% kakavovih delov (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije), lešniki, borbonska vanilija.

  Lahko vsebuje sledove: mleka, oreščkov, žit, jajc.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je ročno narejen iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • Darilna embalaža
  • Bogat okus
  • Mlečna čokolada z lešniki in vanilijo
  Ključne besede: čokolada, passero, vanilija, Lešnik, mlečna, darilna, embalaža, ročno, izdelano
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več