Najem velike čokoladne fontane

  Cena 50,00 € 50 EUR

  Kupi 2 in prihrani 20%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Velika čokoladna fontana je odlična za vse ljubitelje čokolade in idealna za večje dogodke, poroke in zabave z veliko povabljenimi gosti. V fontano gre do 3 kg čokolade naenkrat v katero lahko namakate najrazličnejše sveže sadje, piškote, penice ... Prepustite se toku čokolade, ki bo začaral vas in vaše goste. 

  * Cena najema fontane je za obdobje 1 dneva (24 ur).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 50 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 50 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,50 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Najem velike čokoladne fontane

  Velika čokoladna fontana je kot nalašč za popestritev večjih dogodkov. Je nepogrešljiva na velikih praznovanjih kot je poroka, saj bodo nad čokoladno fontano navdušeni tako sladkosnedi odrasli kot otroci.

  Fontana je velikosti 59 cm × 31,5 cm in je primerna za približno do 3 kg čokolade naenkrat, končna količina porabljene čokolade je odvisna seveda od števila povabljenih oseb in količine čokolade, ki jo pojedo vaši sladkosnedi gostje. Velikost fontane je primerna za tudi do 100 oseb. Uporabite lahko svojo najljubšo vrsto čokolade, saj je ta čokoladna fontana primerna za belo, mlečno in temno čokolado. Za pomakanje v čokolado lahko postrežete različno sveže sadje, oreščke, piškote, sladoled in vse kar obožujete v kombinaciji s čokolado. Naj postanejo vaša srečanja nepogrešljiva za vse bližnje čokoholike.

  V kolikor imate še kakšno vprašanje nas pokličite na 070/222-555 ali pošljite povpraševanje na info@mojacokolada.si.

  VIDEO - Čokoladna fontana

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je možno tudi najeti za več dni ali kupiti
  • Najem čokoladne fontane je za 2 dni
  • Primerno za večja praznovanja (100+ oseb)
  • Simpatična popestritev na dogodkih
  • Doživite pravo čokoladno doživetje
  Ključne besede: čokolada, fontana, čokoladna fontana, čoko fontana, najem fontane, čokolada za fontano, čokoladni slap, najem, čokoladni potok
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več