

BAM temna čokolada za fontano je vrhunska čokolada z vsaj 59,1% kakava in z višjo vsebnostjo kakavovega masla, ki ustvari lep čokoladni slap v čokoladni fontani. Ker vsebuje več kakavovega masla kot klasične čokolade, je zato idealna za fontane in fondije, saj je z njo oblivanje sadja in ostalih dobrot še lažje. Odlikuje jo bogat in intenziven okus, ki je uravnovešen z rahlo sladkobo. Je v obliki čokoladnih kapljic, ki omogočajo hitro topljenje in natančno doziranje. Čokolada je brez glutena.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Pričakovani datum dostave je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
BAM temna čokolada za fontano je vrhunska čokolada z vsaj 59,1% kakava in z višjo vsebnostjo kakavovega masla, ki ustvari lep čokoladni slap v čokoladni fontani. Ker vsebuje več kakavovega masla kot klasične čokolade, je zato idealna za fontane in fondije, saj je z njo oblivanje sadja in ostalih dobrot še lažje. Odlikuje jo bogat in intenziven okus, ki je uravnovešen z rahlo sladkobo. Je v obliki čokoladnih kapljic, ki omogočajo hitro topljenje in natančno doziranje. Čokolada je brez glutena.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Blagovna znamka BAM je linija vrhunskih čokoladnih izdelkov za peko, ki je nastala z vizijo, da profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem. Izdelki za peko BAM so tako plod kombinacije čokolade in kakava vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa.
BAM temna čokolada za fontano (1 kg) je vrhunske kvalitete in je izdelana posebej za uporabo pri fontanah in fondijih. Vsebuje večjo količino kakavovega masla kot klasične čokolade, zato ji ni potrebno dodajati olja ali kakava, saj že zdaj omogoča svilnato gladek pretok. Ponaša se z intenzivnim, globokim čokoladnim okusom, ki vas bo navdušil. Idealna je za namakanje različnega sadja, kot tudi manjših koščkov sladic.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 59,1%.
Energijska vrednost: 2406 kJ / 575 kcal
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM - become a master je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM - become a master je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!