Zelena barva za čokolado

  Cena 9,90 € 9.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Zelena barva za čokolado je kot nalašč za obarvanje čokolade v čokoladni fontani ali čokoladnem fondiju ob najrazličnejših priložnostih kot so otroške zabave, poroke, tematske zabave in podobno. Barva je na osnovi olja ter podari lepo pastelno ali močno zeleno barvo (odvisno od količine barvila, ki ga dodamo v čokolado). Priporočamo uporabo pri beli čokoladi za fontano.

  * Neto količina: 60 ml.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 9 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,09 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Zelena barva za čokolado

  Zelena barva za čokolado je idealna za popestritev čokolade v vašem čokoladnem fondiju ali čokoladni fontani. Z barvo lahko ustvarimo različne pastelne ali močne zelene odtenke, glede na željeno barvo prilagajamo količino barvila. Barvilo najbolje pride do izraza pri beli čokoladi.

  Če bi želeli nežno zeleno obarvano čokolado se doda 1/3 stekleničke na 10 kg bele čokolade. V primeru, da želite doseči močno zeleno barvo čokolade pa se doda 3 – 4 stekleničke barvila na 10 kg čokolade. Kadar se v čokolado doda več stekleničk barve (v primeru večjih količin čokolade) lahko barva zgosti čokolado in je takrat potrebno dodati kakavovo maslo ali olje, po potrebi.

  Zeleno barvo za čokolado se lahko uporabi tudi za obarvanje drugih živil in slaščic.

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  Sestavine

  Lecitin, propilen glikol, rumena #5 (E102), modra #1 (E133).

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za popestritev otroških, tematskih in svečanih zabav
  • Primerno za belo čokolado
  • Idealna izbira za popestritev vaših sladic
  • Barva je primerna za čokolado in druga živila
  • Ustvarite poljubne odtenke zelene barve čokolade
  Ključne besede: sephra, Zelena barva za čokolado, barva za čokolado, zelena čokolada, zeleno barvilo, barvilo za čokolado, barvilo za živila, živilsko barvilo, barvilo, barva za živila, tekoča barva za živila, barva na osnovi olja
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več