Profesionalna fontana za čokolado, 39 cm

  Cena 99,90 € 99.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Profesionalna čokoladna fontana, v kateri se čudovito preliva stopljena čokolada, je zagotovo odlična izbira za večja domača praznovanja (do 50 oseb). Odlično popestri jedilnik in je hkrati izvrstna atrakcija za udeležene sladkosnede, ki lahko ob druženju namakajo sadje ali piškote v slastno čokolado ter uživajo v dogodku.

  *Višina fontane: 39 cm.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 99 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 99 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,99 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Profesionalna fontana za čokolado, 39 cm

  Profesionalna fontana za čokolado je višine 39 cm in ima dve kaskadi za čudovito prelivanje stopljene čokolade, ki ustvari atraktiven "čokoladni slap". Je vznemerljiva popestritev za najrazličnejše domače dogodke. Namenjena je za večje zabave, obletnice, rojstnodnevne zabave in podobne dogodke z do 50 gosti. Gostje lahko v fontano namakajo različno sadje, pecivo, oreščke ali piškote.

  Odlična popestritev zabave ali vašega jedilnika, ki bo poskrbela tudi za odlično slaščico in piko na i vašemu dogodku. Pri tej čokoladni fontani priporočamo uporabo čokolade primerne za fontano, ki vsebuje dovolj veliko količino kakavovega masla, da je čokolada dovolj tekoča in se lepo preliva.

  Ponujamo tudi najeme - za dodatna vprašanja smo vam na voljo na 070/222-555 ali na info@mojacokolada.si!

  VIDEO - Čokoladna fontana

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  Tehnične specifikacije za Profesionalno fontano (39 cm)

  • Moč: 170W
  • Kapaciteta: 1-2 kg čokolade
  • Električna napetost: 230V
  • Višina: 39 cm

   * Garancija: 12 mesecev.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Verjetno ga na svetu ni človeka, ki ne bi maral mafinov, saj obstaja toliko različnih vrst in kombinacij, od sladkih do slanih, od sadnih do čokoladnih, od mesnih pa do zelenjavnih …...

  Čokoladni fondi ni samo pregrešno dobra sladica, ampak način druženja, zato pred njim klonejo tudi tisti, ki morda niso tako navdušenimi na čokoladnimi dobrotami.

  Le kdo ne pozna sladkorne pene, te unikatne puhaste slaščice, ki je nepogrešljiv del različnih zabav, festivalov in sprehajanja po zabaviščnih parkih? Če ste med njenimi ljubitelji tudi...

  Prednosti
  • Izdelek najvišje kvalitete
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Čokoladno doživetje
  • Primerno za večja domača praznovanja (do 50 oseb).
  • Zelo enostavno za uporabo
  Ključne besede: čokolada, fontana, čokoladna fontana, najem fontane, čokolada za fontano, čokoladni slap, 39 cm, za do 50 ljudi, slaščica, čokoladni dogodek, rojstni dan, praznovanje, slap čokolade
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več