Rustika - Čokoladni pujsek

  Cena 3,90 € 3.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladni pujsek bo navdušil vaše bližnje. Figurica je dealna tudi kot darilo, za vse sladkosnede ljubitelje čokolade in živali. Izdelana je iz vrhunske in kremaste mlečne čokolade, narejene iz svežih sestavin in kakovostnega kakava. Za pristnejšo podobo pujska je dodana tudi najslajša bela čokolada. Figurica je primerna tudi kot dekoracija slaščic za naše najmlajše.

  * Neto količina: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rustika - Čokoladni pujsek

  Slovenska priznana čokoladnica Rustika se ponaša s pestro in unikatno ponudbo čokoladnih izdelkov, primernih tako za najmlajše kot tudi starejše. Ročno izdelujejo vse od čokoladnih tablic, pralinejev, piškotov do simpatičnih 3D tematskih čokoladnih figuric. V svojo ponudbo so dodali tudi ljubkega čokoladnega pujska!

  Čokoladni pujsek (50 g) je kot nalašč za sladkosnede ljubitelje čokolade in živali. Izdelan je iz najslajše mlečne čokolade, ki je pristnega kakavovega in kremastega okusa. Dodana je tudi kremasta bela čokolada za še bolj ljubek izgled. Presenetite svoje najdražje z vrhunsko čokolado in simpatičnim izgledom.

  VIDEO - Rustika

  Čokoladnica Rustika

  Čokoladnica Rustika je priznana slovenska čokoladnica, ki izdeluje različne čokoladne izdelke vrhunske kakovosti. Sladka darila "prvega razreda" so namenjena za darilo za vse priložnosti ter za vsakogar, ki želi uživati v kvalitetni čokoladi.

  Vsi izdelki so izdelani iz le najboljših in svežih sestavin, uporabljena pa je zgolj najboljša čokolada. Vsak produkt je pripravljen ročno, z znanjem najboljših čokoladnih mojstrov. Piko na i pa vsem izdelkom iz čokoladnice Rustika doda tudi izredno dovršena darilna embalaža, ki naredi vsak čokoladni izdelek še privlačnejši.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je ročno narejen iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Iz čokolade izdelana 3D figurica
  • Vedno sveže pripravljeno
  • Unikatno darilo
  • Čokoladna figurica je izdelana iz mlečne in bele čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, rustika, čokoladne živali, živali iz čokolade, čokoladna figurica, čokoladna figura, čokoladni pujsek, pujsek iz čokolade, pujsek, 3D figura
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več