Poznavalsko okušanje čokolade

  Cena 7,50 € 7.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Poznavalsko okušanje čokolade je premium izdelek, ki bo navdušil še najbolj zahtevne čokoladne poznavalce. Vsebuje 6 različnih čokolad s poreklom, ki vas bodo s svojimi okusi popolnoma očarale in popeljale v kraje od koder izvirajo. Set Poznavalsko okušanje čokolade sestavlja bela čokolada iz Dominikanske republike, mlečni čokoladi s Costa Rice in Venezuele ter temne čokolade iz Ecuadorja, Vietnama in Ugande.

  * Neto količina: 96 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Poznavalsko okušanje čokolade

  Za vse prave ljubitelje čokolade in tiste, ki uživajo v okušanju pristnih, premium čokolad smo pripravili čokoladni set Poznavalsko okušanje čokolade, ki nudi sladko priložnost preizkušanja ročno izdelanih čokolad. Izbrali smo najboljše in raznolike čokolade s poreklom iz različnih natančno določenih ekvatorialnih območij.

  Poznavalsko okušanje čokolade je sestavljeno iz 6 različnih vrhunskih čokolad s poreklom (vsaka po 2 koščka), ki vas bodo očarale s svojo značilno aromo ter okusom in vas popeljale na potovanje v kraje od koder izvirajo. Ker je sam okus kakava zelo odvisen od vrste, lege, prsti in pogojev, se pri čokoladah s poreklom zelo lepo okušajo razlike (v okusu in vonju) med kakavi iz katerih so izdelane čokoladne ploščice v setu.

  Čokoladni set sestavljajo naslednje čokolade:

  • bela čokolada DOMINICANA 31% , ki ima nežno masleno aromo,
  • mlečna čokolada COSTA RICA 38%, iz kakavovca Trinitario, kjer prevladujeta aromi mleka in surovega kakava,
  • mlečna čokolada VENEZUELA 43%, iz kakavovcev Criollo in Trinitario, ki ima močan karamelni okus,
  • temna čokolada ECUADOR 71%, iz kakavovca Nacional, z nežno kombinacijo cvetličnih in rozinovih arom,
  • temna čokolada VIETNAM 73%, iz kakavovca Trinitario, z značilno, prav posebno kislo noto kakava, ki prevladuje v okusu
  • temna čokolada UGANDA 80%, iz kakavovca Forastero, pri kateri prevladuje čudovit zemeljski okus.
   
   

  Preizkusite se kot poznavalec čokolade in se podajte na pot raziskovanja okusov različnih vrst in razlik med njimi. V pomoč vam bodo priloženi opisi in napotki za poznavalsko uživanje v čokoladi.

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Sestavine

  Temna čokolada Ecuador 16,7 % (kakavovo masa iz Ecuadorja, sladkor, kakavovo maslo, naravna aroma vanilije), temna čokolada Vietnam 16,7 % (kakavova masa iz Vietnama, sladkor, kakavovo maslo, naravna aroma vanilije), temna čokolada Uganda 16,7 % (kakavova masa iz Ugande, sladkor, kakavovo maslo, naravna aroma vanilije), bela čokolada Dominicana 16,7 % (sladkor, kakavovo maslo, polno mleko v prahu, naravna aroma vanilije), mlečna čokolada Venezuela 16,7 % (sladkor, kakavovo maslo, kakavova masa Venezuela, polno mleko v prahu, naravna aroma vanilije), mlečna čokolada Costa rica 16,7 % (sladkor, polno mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa Costa Rica, naravna aroma vanilije).

  Lahko vsebuje sledi drugih oreščkov in glutena.

  Kakavovi deli najmanj 31 % v beli čokoladi Dominicana, najmanj 38 % v mlečni čokoladi Costa Rica, najmanj 43 % v mlečni čokoladi Venezuela, najmanj 71 % v temni čokoladi Ecuador, najmanj 73 % v temni čokoladi Vietnam, najmanj 80 % v temni čokoladi Uganda.

  Hranilne vrednosti (za 100 g)

  Energijska vrednost: 2365 kJ/565 kcal

  • maščobe: 41,7 g (od tega nasičene maščobe: 25,5 g) 
  • ogljikovi hidrati: 38,6 g (od tega sladkorji: 35,5 g)
  • beljakovine: 7,9 g
  • sol: 0,12 g
   

  Shranjevanje izdelka

  Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

  Lucifer Chocolate

  Zgodba o slovenski čokoladnici Lucifer se začne z veliko ljubeznijo do čokoladnih užitkov in z željo po ustvarjanju s čokolado. Iz prvih pralin in tablic, ki so pričele nastajati leta 2007, je v kratkem času zrasla pravljična čokoladnica, iz katere vsak dan diši po sveži čokoladi in praženi domišljiji.

  Skrivnost njihove izvrstne čokolade se skriva v najkakovostnejšem kakavu in sestavinah, ki jih dodajo za pridobitev bogatih okusov. Posebnost njihovih izdelkov je tudi skrbno izdelana in oblikovno dovršena embalaža, ročno delo, konstantno izpopolnjevanje in izobraževanje, originalnost okusov ter osebna nota ustvarjalca.

  Razvajajte se z bogatimi okusi, svežimi recepti in zanimivimi oblikami izdelkov čokoladnih mojstrov čokoladnice Lucifer.  Ročno izdelane čokoladne dobrote so idealno darilo za vse priložnosti.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Leto ima 365 dni, ampak le en dan je dan čokolade in ta, najljubši dan vseh čokoholikov, je vsako leto 7. julija. Takrat lahko brez greha in brez slabe vesti pojemo kakšen košček čokolade...

  Prav gotovo se je že vsaki ženski kdaj zgodilo, da ni vedela, kaj kupiti fantu za obletnico. Čeprav naj bi svoje najdražje dobro poznali, kupovanje daril ni lahka naloga. Sploh ker jih...

  Tiste prave prijateljice, ki so nam vedno na voljo in nam polepšajo marsikateri dan, moramo razvajati, saj si to zaslužijo. Zato je lepo, če si takrat, ko pride njihov rojstni dan,...

  Katero je najbolj izvirno darilo za moža? Za osebo, ki jo ljubite, vam je zelo blizu in z njo preživite skoraj vsak dan. Bilo bi logično, da poznate vse njegove skrite želje, ampak...

  Prednosti
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Primerno za sladke užitke
  • Vrhunska kvaliteta čokolade
  • Elegantna darilna embalaža
  • Škatlica vsebuje 6 parov različnih čokolad s poreklom
  Ključne besede: bela čokolada, temna čokolada, mlečna čokolada, čokolada s poreklom, preizkušanje, poznavalsko okušanje čokolade, okušanje čokolade, preizkušanje čokolade, preizkuševalni set, degustacija
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več