Dobnik - Zimska bonboniera (300g)

    Cena 16,90 € 16.9 EUR

    Kupi 2 in prihrani 10%

    Artikel ni na zalogi
    V košarico

    V zimsko obarvani bonbonieri se skriva 24 ročno izdelanih sladkih pralin iz najboljše temne, mlečne in bele čokolade. Pralinam so dodani okusi, ki bodo polepšali mrzle zimske dni kot so cimet, praženi mandlji, sezam in cointreau. Dobnikova Zimska bonboniera tako ponuja raznolikost zimskih okusov in oblik, s katero boste navdušili tudi bolj zahtevne čokoholike.

    * Neto količina: 300 g.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 16 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 16 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,16 €.


    Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
    Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
    Info

    Dobnik - Zimska bonboniera (300g)

    Slovenska čokoladnica Čokoladni atelje Dobnik, z dolgoletno tradicijo ročne izdelave čokoladnih izdelkov, se danes ponaša s paleto mamljivih vrhunskih čokoladnih izdelkov, narejenih iz najboljše belgijske čokolade, brez dodanih konzervansov, umetnih barvil ali arom. Pripravili so tudi ljubko in nadvse okusno kolekcijo zimskih pralin ter jih zavili v simpatične bonboniere.

    V Zimski bonbonieri (300 g) boste našli 24 odličnih ročno izdelanih pralin, ki so nastale pod navdihom zime. Vrhunski temni čokoladi, sladki mlečni in kremasti beli čokoladi so čokoladni mojstri dodali še različne tople zimske okuse, ki se čudovito spojijo s čokolado. Pustite, da okusi cimeta, praženih mandljev, sezama in cointreau-a pogrejejo tudi vaše zimske dni. 

    VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

    Čokoladni atelje Dobnik

    Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

    Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

    Garancija kakovosti

    Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

    Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

    Sestavine

    Mlečna čokolada 24% (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); temna čokolada 21% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin) naravna vanilijeva aroma); lešnikova krema 20% (sladkor, rastlinska olja (sončnično, kokosovo), lešniki, kakav v prahu, mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin, sorbitol), laktoza, naravne arome); bela čokolada 11% (sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, mlečne maščobe, emulgator (sojin lecitin), naravna vanilijeva aroma); čokoladna krema 7% (rastlinske maščobe (kokosovo, palmino), čokolada v prahu, sladkor, nemasten kakav v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator (sojin lecitin), naravne arome); marcipan 4% (sladkor, mandlji, glukozni sirup, arome); praženi lešniki; praženi mandljiorehsezamsmetana; sadje; kokosova moka; kavažita; začimbe; konjak; whisky; barvni potisk na nekaterih pralinejih (kakavovo maslo, sladkor, barvila: E102, E110, E120, E132. E171, E172).

    Nekateri pralineji vsebujejo od 1,2 - 3,5 % vol. alkohola.

    Hranilne vrednosti (za 100 g)

    Energijska vrednost 535kCal (2248kJ)

    •     Beljakovine: 6,4 g
    •     Ogljikovi hidrati: 52 g (od tega sladkorji: 44,5 g)
    •     Maščoba: 33,9 g (od tega nasičene maščobe: 16 g)
    •     Sol: 0,12 g

     

    Shranjevanje izdelka

    Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

    Izdelek še nima mnenja kupcev.

    Prednosti
    • Za vse ljubitelje odličnih pralin
    • Darilna embalaža
    • Bonboniera vsebuje 24 vrhunskih pralin
    • Ročno izdelane praline
    • Vsebuje zimske okuse cimeta, praženih mandljev, sezama in cointreau-a
    Ključne besede: dobnik, praline, bonboniera, pralineji, cimet, sezam, zima, zimska bonboniera, zimski okusi, zimski pralineji, praženi mandlji, cointreau
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več