Plešec - Čokoladna zadnja večerja

  Cena 5,50 € 5.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Zadnja večerja je čokoladna ploščica z motivom iz Jezusove zadnje večerje. Ploščica je izdelana iz fino grenke temne čokolade, ki vsebuje vsaj 60% kakavovih delov, ter okrašena z naravnim sijajem. Odlično kot ljubko darilo za Božične praznike in sladko decembrsko vzdušje.

  * Neto količina: 150 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Čokoladna zadnja večerja

  Čokoladnica in pekarna Plešec, je slovenska čokoladnica, ki ročno izdeluje najrazličnejše čokoladne izdelke, vse od čokoladnih figuric in lizik do velikih okusnih čokoladnih tablic. Čokoladnica Plešec se osredotoča na kakovosten okus in drobne podrobnosti, ki naredijo končni izdelek resnično čaroben.

  Čokoladna ploščica z motivom Jezusove zadnje večerje je ljubka reliefna ploščica iz fine temne čokolade, z vsaj 60% kakavovih delov. Temna čokolada je ročno izdelana in dekorirana z naravnim sijajem. Popestrite decembrsko vzdušje in Božične praznike s to simpatično ploščico, ki bo navdušila tudi najmlajše.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Izvirno darilo
  • Vrhunska temna čokolada
  • Brez umetnih barvil
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, plešec, čokoladnica plešec, pekarna plešec, čokoladna ploščica, čokoladna zadnja večerja, čokoladni jezus, motiv iz stare zaveze
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več