Plešec - Čokoladna lizika Velikonočni zajček

  Cena 4,50 € 4.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Simpatična čokoladna lizika z motivom čokoladnega zajčka bo navdušila vaše bližnje in zagotovo tudi najmlajše. Lizika je izdelana iz najslajše mlečne čokolade, ki vsebuje vsaj 41% kakavovih delov, okrašena pa je zgolj z naravnimi barvili. Popestrite svojo velikonočno košaro s to simpatično čokoladno liziko, ki v vaši velikonočni košari presenečenj ne sme manjkati.

  * Neto količina: 45 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Čokoladna lizika Velikonočni zajček

  Čokoladnica in pekarna Plešec, je slovenska čokoladnica, ki ročno izdeluje najrazličnejše čokoladne izdelke, vse od čokoladnih figuric in lizik do velikih okusnih čokoladnih tablic. Čokoladnica Plešec se osredotoča na kakovosten okus in drobne podrobnosti, ki naredijo končni izdelek resnično čaroben.

  Čokoladna lizika v podobi velikonočnega zajčka je ljubka figura iz najslajše mlečne čokolade, z vsaj 41% kakavovih delov. Mlečna čokolada je dekorirana ročno z naravnimi barvili in temno ter belo čokolado. Popestrite velikonočne praznike s simpatičnimi čokoladnimi velikonočnimi lizikami, saj bodo vaši bližnji in najmlajši naravnost navdušeni.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokoladnih lizik
  • Izvirno in okusno darilce
  • Brez umetnih barvil
  • Unikatno velikonočno darilo
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, mlečna čokolada, plešec, čokoladnica plešec, čokoladna lizika, lizika, lizika zajček, čokoladni zajček, velikonočna lizika
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več