Plešec - Velikonočni čokoladni piščanček, ona

  Cena 7,90 € 7.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Velikonočni čokoladni piščanček je narejen iz vrhunske mlečne čokolade in dekoriran z naravnimi barvili ter temno in belo čokolado. Čudovita 3D čokoladna figura, ki izgleda v živo še lepše je prava sladka popestritev za velikonočne praznike, ki bo navdušila vaše bližnje in najmlajše.

  * Neto količina: 80 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Velikonočni čokoladni piščanček, ona

  Čokoladnica in pekarna Plešec, je slovenska čokoladnica, ki ročno izdeluje najrazličnejše čokoladne izdelke, vse od čokoladnih figuric do velikih okusnih čokoladnih tablic. Čokoladnica Plešec se osredotoča na kakovosten okus in drobne podrobnosti, ki naredijo končni izdelek resnično čaroben.

  Čokoladna 3D figurica v podobi velikonočnega piščančka je ljubka figura iz najslajše mlečne čokolade, z vsaj 41% kakavovih delov. Mlečna čokolada je dekorirana ročno z naravnimi barvili in temno ter belo čokolado. Popestrite velikonočne praznike s simpatičnimi figuricami, saj bodo vaši bližnji in najmlajši naravnost navdušeni.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izvirno in okusno darilce
  • Brez umetnih barvil
  • Unikatno velikonočno darilo
  • Najboljše sestavine
  • Iz mlečne čokolade
  Ključne besede: čokoladna figura, čokoladni piščanček, velika noč, čoko piščanček, piščanček, piščanček iz čokolade, mlečni piščanček, figura iz mlečne čokolade, velikonočna figura
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več