BAM Ruby čokolada

    Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 4 delovne dni. Trenutno na zalogi: 189 kos.

    Cena 6,50 € 6.5 EUR

    Kupi 2 in prihrani 10%

    Na zalogi pri nas
    Predvidena dostava: 24.07.2019

    Kdaj lahko pričakujete artikel?

    Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

    Predvidena dostava na dom: Med 24.07.2019 in 25.07.2019
    Predvidena priprava za osebni prevzem: 24.07.2019

    * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

    BAM Ruby čokolada je vrhunska belgijska čokolada proizvajalca Barry Callebaut. Je čudovite rožnate barve, zaradi posebne sorte kakavovih zrn, ki imajo naravno rožnato barvo. Čokolada ne vsebuje nobenih barvil in arom ter ima sadno - kiselkast okus. Lahko jo uporabljamo za pripravo krem, oblivov, pralin ... Ruby čokolada navduši vse, tudi tiste najbolj zahtevne.

    * Neto količina: 250 g.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


    Info

    BAM Ruby čokolada- 250 g

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Z BAM izdelki lahko tudi domači slaščičarji postanete vrhunski mojstri in doma ustvarite sladice izjemnega okusa in videza. Gre za vrhunsko čokolado za peko, ki so jo do zdaj uporabljali le najboljši svetovni slaščičarji, zdaj pa je na voljo tudi vsem, ki radi ustvarjate v domači kuhinji. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.

    BAM Ruby čokolada (250 g) je popolnoma nova čokolada in izjemno odkritje, ne le z vidika okusa, ampak tudi barve. Roza čokolada Ruby namreč ne vsebuje nobenih barvil in arom. Čudovito rožnato barvo ji daje posebna sorta kakavovih zrn, ki imajo naravno rožnato barvo in rastejo v Ekvadorju, Braziliji in na Slonokoščeni obali. Ima prav poseben okus, ki ni ne grenak ne mlečen ali sladek, ampak se med seboj prepletata nekoliko kremast ter hkrati saden in kiselkast okus po jagodičevju. Je v obliki manjših kapljic, ki omogočajo zelo enostavno in hitro topljenje ter natančno doziranje. Uporabljamo jo lahko pri pripravi krem, prelivov, oblivov, pralin ... Idealna je takrat, ko želimo slaščicam dodati nove in zanimive okuse ter jih barvno popestriti. 

    VIDEO - Čokoladni recept

    BAM by Mojačokolada.si

    Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija odličnih čokoladnih izdelkov za peko v manjšem pakiranju. Gre za preprosto vrhunsko čokolado za peko - takšno kot so jo do sedaj uporabljali zgolj vrhunski slaščičarji. Sama čokolada se izdeluje po čokoladni recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut.

    Tako Barry Callebaut, kot BAM by Mojačokolada.si sledita istim načelom: Trajnostna proizvodnja s poudarkom na vrhunskih čokoladnih okusih in ohranjanju čistega okolja. Kot se večkrat sami tudi večkrat pošalimo (hkrati pa mislimo povsem resno: Rešimo Zemljo, je namreč edini planet s čokolado! :)

    Sestavine

    Sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa iz Ruby kakavovih zrn, emulgator: sojin lecitin, kislina: citronska kislina, naravna aroma vanilije. 


    Kakavovi deli najmanj 48,8% in najmanj 27,8% mlečnih delov.

    Hranilne vrednosti (za 100 g)

    Energijska vrednost: 563 kcal / 2356 kJ

    • Maščobe: 35,9g (od tega nasičene maščobe: 21,5g)

    • Ogljikovi hidrati: 49,5g (od tega sladkorji: 48,5g) 
    • 
Vlaknine: 0,7g
    • 
Beljakovine: 9,3g 

    • Sol: 0,27g
     

    Shranjevanje izdelka

    Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

    MOJCA J.
    23.05.2019

    POJEDLI SMO JO NA ŽLICO!

    Kristina L.
    23.05.2019

    Čokolada je res izjemna. Z njo se čudovito dela.

    Marija G.
    21.05.2019

    Torta s to čokolado je zelo okusna

    Jasmina Š.
    17.05.2019

    Zelo zanimiv okus!

    Če želimo narediti dobro čokoladno sladico, moramo uporabiti okusno in kvalitetno čokolado. Brez dobre čokolade ni dobre sladice. Ampak kako v množici čokolad izbrati tisto pravo, najboljšo?

    Čokolada in sladka smetana gresta z roko v roki in sta nepogrešljiva kombinacija pri pripravi sladic. To sta osnovni sestavini, ki ju potrebujemo, če želimo narediti res okusno torto,...

    Prednosti
    • Primerno za vlivanje, pralineje, kreme, mousse, ganaše, sladolede, piškote, biskvite in druge kremaste čokoladne strukture
    • Vrhunska Ruby čokolada
    • Brez umetnih barvil
    • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
    • Odlična kombinacija okusov
    Ključne besede: čokolada,  vrhunska čokolada,  ruby čokolada,  jagodna čokolada,  čokolada za peko,  čokolada za slaščice,  bam čokolada,  bam ruby čokolada,  čokolada za slaščičarje,  ruby kakavova zrna,  čokolada z okusi,  okusna čokolada
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več