Torras čokolada brez sladkorja 60%, 100 g

    Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 4 delovne dni. Trenutno na zalogi: 8 kos.

    Cena 2,20 € 2.2 EUR

    Kupi 2 in prihrani 10%

    Na zalogi pri nas
    Predvidena dostava: 24.02.2019

    Kdaj lahko pričakujete artikel?

    Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

    Predvidena dostava na dom: Med 24.02.2019 in 25.02.2019
    Predvidena priprava za osebni prevzem: 24.02.2019

    * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

    Torras čokolada brez sladkorja je fina temna čokoladna tablica z vsaj 60% kakavovih delov. Ne vsebuje belega sladkorja in je brez glutena, zato je odlična alternativa ostalim temnim čokoladam s sladkorjem. Slajena je z eritritolom in stevijo. Primerna je tako za diabetike in vse, ki se želijo izogibati sladkorju ali glutenu. Temna čokolada je odličnega kakavovega okusa.

    * Neto količina: 100 g.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


    Info

    Torras čokolada brez sladkorja 60%, 100 g

    Čokoladnica Torras z dolgoletno tradicijo je znana po svojih odličnih čokoladah brez sladkorja, ki so tako primerne tudi za diabetike, obenem pa ne vsebujejo glutena. Kot sladilo so v čokoladi uporabljena stevija, eritritol in maltitol. Vrhunski Torrasovi čokoladni mojstri vedno znova odkrivajo nove kombinacije okusnih čokoladic brez sladkorja, katerim so tako dodani različni sadeži, oreščki in začimbe, ki še dodatno popestrijo čokoladne izdelke.

    Med njimi je tudi Torras temna čokolada brez sladkorja. Temna čokolada z vsaj 60% kakavovih delov je odličnega kakavovega okusa, je brez dodanega belega sladkorja in tudi brez glutena, zato se z njo lahko posladkajo vsi, ki se izogibajo belemu sladkorju ter glutenu. Tablica je slajena z eritritolom in stevijo.

    VIDEO - Čokolade Torras

    Torras, Čokolade brez sladkorja

    Torras je odlična španska čokoladnica, ki svoje čokolade proizvaja že od leta 1890. Danes imajo široko sladko ponudbo čokoladnih izdelkov brez dodanega sladkorja.

    Čokolade Torras so že svetovno poznane, saj se prodajajo v kar 45 državah po celem svetu. Ljudje po celem svetu obožujejo to čokolado zaradi odličnega okusa ter njene sestave. Čokoladni izdelki Torras namreč ne vsebujejo glutena in so tudi brez dodanega sladkorja. Kot sladilo uporabljajo pri svojih izdelkih stevijo, eritritol in maltitol.

    V našo sladko ponudbo smo dodali različne čokoladne tablice brez dodanega sladkorja, z najrazličnejšimi dodatki, med katerimi je najbolj popularna kombinacija Bele čokolade brez sladkorja z morskimi algami in morsko črno soljo. Zagotovo vreden poizkušnje je tudi Torras čokoladno-lešnikov namaz s stevijo!

    Sestavine

    Kakavova masa, sladilo: eritritol in steviol glikozidi (0,027%), kakavovo maslo, inulin, razmaščeni kakav v prahu, emulgator: sončnični lecitin, naravna aroma (vanilija).

    Zaužitje večje količine lahko povzroči laksativni učinek. Lahko vsebuje sledi mleka in oreščkov.

    Hranilne vrednosti (na 100 g)

    Energijska vrednost 1688 kJ /410 kcal

    • Maščobe 37 g (od tega nasičene 22 g)
    • Ogljikovi hidrati 32,5 g (od tega sladkorji < 0,5 g, polioli 29,5 g)
    • Prehranske vlaknine 18 g
    • Beljakovine 6,5 g
    • Sol 0,07 g

     

    Izdelek še nima mnenja kupcev.

    "Čokoladne tablice, vključujoč vse slavne blagovne znamke kot so Kit Kat, Yorkie in Aero, bodo v prihodnjem letu vsebovale 10% manj sladkorja," je oznanil Nestle.

    Izdelava temne čokolade ni tako enostavna, kot mislite. Potrebnega je veliko znanja ter pazljivosti, da iz kakavovih zrn nastane tablica čokolade.

    Dubajsko podjetje Al Nassma želi svojo edinstveno čokolado, izdelano iz kameljega mleka razširiti na evropsko, japonsko in ameriško tržišče.

    Prednosti
    • Brez dodanega sladkorja in brez glutena
    • Vsaj 60% kakavovih delcev
    • Primerno tudi za diabetike
    • Privoščite si majhen posladek
    • Slajeno z eritritolom in stevijo
    Ključne besede: temna čokolada, naravno sladilo, brez glutena, stevija, čokolada s stevijo, brez sladkorja, brez dodanega sladkorja, torras, čokolada torras, eritritol, čokolada za diabetike, slajeno s stevijo
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več