Kraš - Bonboniera Novela, 185 g

  Cena 4,90 € 4.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 5%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Kraš Bonboniera Novela je odlična čokoladna bonboniera iz čokoladnice Kraš. Bonboniera je napolnjena z odličnimi čokoladno-lešnikovimi bonboni, ki ustvarijo kremasto in hrustljavo doživetje. Vsaka čokoladica vsebuje odličen hrustljav lešnik in kremasto čokoladno kremo ter obliv iz fine 48% temne čokolade. Čokoladni bonboni so zapakirani v lično zlato darilno škatlico.

  * Neto količina: 185 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kraš - Bonboniera Novela, 185 g

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa vse do danes razvija proizvodnjo izdelkov iz kakava, keksov, vafljev in bonbonov. V kolekciji Kraševih odličnih bonbonier sedaj tudi bonboniera Novela.

  Kraš Bonboniera Novela (185 g) je idealna za sladkanje v krogu bližnjih. Odlični čokoladni lešniki, so obliti s fino čokoladno kremo ter temnim čokoladnim oblivom z vsaj 48% kakavovih delov. Čokoladno-lešnikova kombinacija ustvari odlično mešanico okusov, ki vas bo navdušila. Čokoladni bonboni so zapakirani v zlato svetlečo embalažo, ki je primerna tudi za obdarovanje sladkosnedih bližnjih.

  Kraš

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa vse do danes razvija proizvodnjo izdelkov iz kakava, keksov, vafljev in bonbonov.

  O Krašu največ povedo njegove znamke, kot so Bajadera, Griotte desert, čokolada Dorina, Kraljestvo živali, Domaćica, Napolitanke, bonboni Ki-Ki, Bronhi ter ostali izdelki, ki so dobro poznani številnim potrošnikom.

  Sestavine

  Sladkor, kakavova masa, posneto mleko v prahu, popolnoma hidrogenirana rastlinska maščoba (soja), lešniki 10 %, kakavovo maslo, manj masten kakavov prah, mlečna maščoba, emulgator sojin lecitin, arome.

  Kakaovi deli najmanj 48% v čokoladi. Lahko vsebuje kikiriki, mandlje, gluten.

  Hranilne vrednosti (za 100 g)

  Energijska vrednost: 525kCal (2197kJ).

  • Beljakovine: 8,43 g
  • Ogljikovi hidrati: 50,82 g (škrob: 1,39 g, sladkorji 39,12 g)
  • Maščoba: 32,92 g (nasičenih 12,6 g)
  • Sol: 0,18 g
  • Vlaknine: 5,01 g

   

  Branko F.
  09.01.2019

  Hm, Zelo dobro!

  Izdelki, združeni pod znamko Kraš, so si tudi pri nas pridobili skoraj kultni status. Za mnoge so to priboljški, povezani s prav posebnimi spomini …

  Prednosti
  • Izdelek s tradicijo
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • Bonboniera vsebuje čokoladno-lešnikove bonbone
  • Primerno za sladke užitke
  • Vsaj 48% kakavovih delov
  • Simpatično darilo
  Ključne besede: temna čokolada, čokoladni bonboni, čokolatini, Kraš, bonboniera kraš, lešniki, čokoladna krema, bonboniera novela, novela, čokoladno lešnikove praline, bonboni z lešniki
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več