Kraš - Album Kraljestvo živali

  Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 4 delovne dni. Trenutno na zalogi: 0 kos.

  Minimalna količina za naročilo: 10 kos.

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 20 in prihrani 5%

  Na zalogi pri dobavitelju
  Predvidena odprema: 02.03.2020

  Kdaj lahko pričakujete artikel?

  Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

  Predvidena dostava na dom: Med 03.03.2020 in 04.03.2020
  Predvidena priprava za osebni prevzem: Med 02.03.2020 in 03.03.2020

  * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

  Prav vsi že poznajo Kraševe čokoladice Kraljestvo živali, ki vsebujejo prikupne zbirateljske sličice najrazličnejših živali. V vseh čokoladicah se skriva kar 250 različnih sličic, ki so namenjene zbirateljstvu in se jih prilima v Album Kraljestvo živali.

  Že zbirate sličice Kraljestvo živali? Potem vam manjka samo še ta simpatičen album. Za izpolnjen album zbiratelj dobi sladki paket.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Info

  Kraš -  Album Kraljestvo živali

  Kraš že dolga leta navdušuje svoje zveste stranke s svojo široko ponudbo med katerimi je kar nekaj tradicionalnih izdelkov kot tudi nove variacije okusov in oblik. Le kdo ne pozna Kraševega Kraljestva živali, ki že leta in leta skrbi za otroško veselje ob zbiranju in izmenjavi prikupnih nalepk, ki se skrivajo znotraj malih čokoladic. 

  Album Kraljestvo živali je prikupna dopolnitev tradicionalnih Kraševih čokoladic Živalsko kraljestvo, ki v sebi skriva prostorčke, kamor otroci nalepijo nalepkice, ki jih prejmejo znotraj čokoladice. Album predstavlja pravo malo enciklopedijo živali, Kraš pa vsak pravilno izpolnjen album nagradi s sladkim Kraševim paketom. 

  Kraš

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa vse do danes razvija proizvodnjo izdelkov iz kakava, keksov, vafljev in bonbonov.

  O Krašu največ povedo njegove znamke, kot so Bajadera, Griotte desert, čokolada Dorina, Kraljestvo živali, Domaćica, Napolitanke, bonboni Ki-Ki, Bronhi ter ostali izdelki, ki so dobro poznani številnim potrošnikom.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Izdelki, združeni pod znamko Kraš, so si tudi pri nas pridobili skoraj kultni status. Za mnoge so to priboljški, povezani s prav posebnimi spomini …

  Prednosti
  • Za izpolnjen album dobi vsak zbiratelj sladki Krašev paket
  • Primerno za vse sladkosnede zbiratelje
  • V albumu je prostora za kar 250 slčic živali
  • Primerno tudi za mlajše otroke
  Ključne besede: čokolada, Kraš, kraš čokolada, kraljestvo živali, album kraljestvo živali, album, album za sličice, sličice kraljestvo živali, čokoalda kraljestvo živali, životinjsko carstvo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več