

Fina čokoladna tablica Dorina Mousse, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek za vse ljubitelje čokolade. Najslajša mlečna čokolada z vsaj 30% kakavovih delov in vsaj 53% aeriranega čokoladnega polnila, vas bo navdušila s svojo izjemno penasto strukturo in ravno prav sladkim okusom. Naj vas zapelje Kraševa izvrstna čokolada.
* Neto količina: 95 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Fina čokoladna tablica Dorina Mousse, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek za vse ljubitelje čokolade. Najslajša mlečna čokolada z vsaj 30% kakavovih delov in vsaj 53% aeriranega čokoladnega polnila, vas bo navdušila s svojo izjemno penasto strukturo in ravno prav sladkim okusom. Naj vas zapelje Kraševa izvrstna čokolada.
* Neto količina: 95 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Kraš že leta navdušuje zveste čokoholike s kakovostnimi izdelki, ki nikoli ne razočarajo in vedno poskrbijo za odličen izgled in okus. Dorina je med nami že več kot 20 let in je v času svojega obstoja že večkrat prejela različne nagrade potrošnikov. Vrsto različnih okusov Dorine predstavlja pravi izziv za sladokusce in čokoholike, rezultat preizkušanja pa je vedno neopisna sreča. Vzamite si trenutek zase in si privoščite eno izmed Dorina čokolad, ki jih smo jih pripravili za vas.
Mousse čokolada je fina čokoladna tablica, ki vsebuje najmanj 30% kakavovih delcev. Vsak košček v sebi skriva okusno, penasto čokoladno polnilo, ki vas popelje med oblake. Prepustite se čokoladnim užitkom in pozabite na ostale skrbi.
Sladkor, kakavovo maslo, delno hidrogenirana rastlinska maščoba (palma, soja), kakavova masa, polnomastno mleko v prahu, sirotka v prahu (mleko), kakavov prah, mlečna maščoba, emulgator sojin lecitin, aroma.
Kakavovi deli najmanj 30% v mlečni čokoladi. Mlečna čokolada vsebuje najmanj 17% suhe mlečne snovi.
Lahko vsebuje lešnike, gluten.
Energijska vrednost 555kCal (2324kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.