

Fina čokoladna tablica Dorina Mlečna čokolada, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek za vse ljubitelje bolj sladke čokolade. Najslajša mlečna čokolada z vsaj 31% kakavovih delov vas bo navdušila s svojo izjemno kremasto strukturo in ravno prav sladkim okusom. Naj vas zapelje Kraševa izvrstna mlečna čokolada.
* Neto količina: 80 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Fina čokoladna tablica Dorina Mlečna čokolada, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek za vse ljubitelje bolj sladke čokolade. Najslajša mlečna čokolada z vsaj 31% kakavovih delov vas bo navdušila s svojo izjemno kremasto strukturo in ravno prav sladkim okusom. Naj vas zapelje Kraševa izvrstna mlečna čokolada.
* Neto količina: 80 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Kraš že leta navdušuje zveste čokoholike s kakovostnimi izdelki, ki nikoli ne razočarajo in vedno poskrbijo za odličen izgled in okus. Dorina je med nami že več kot 20 let in je v času svojega obstoja že večkrat prejela različne nagrade potrošnikov. Vrsto različnih okusov Dorine predstavlja pravi izziv za sladokusce in čokoholike, rezultat preizkušanja pa je vedno neopisna sreča. Vzamite si trenutek zase in si privoščite eno izmed Dorina čokolad, ki jih smo jih pripravili za vas.
Mlečna čokolada je izdelana iz kakovostnih sestavin in je odlična izbira za vse ljubitelje kremastega mlečnega okusa. Čokolada vsebuje vsaj 31% kakavovih delov in ima ravno pravšnjo mero sladkobe. Popeljite se v mlečno čokoladno pravljico.
Sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, kakavova masa, sirotka v prahu (mleko), emulgator sojin lecitin, aroma.
Kakavovi deli najmanj 31% v mlečni čokoladi. Mlečna čokolada vsebuje najmanj 18% suhe mlečne snovi. Lahko vsebuje lešnike, mandlje, kikiriki, gluten.
Energijska vrednost 570kCal (2395kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.