

Kraševa Tortica je božanski hrustljav vafelj, idealen za manjši hiter prigrizek, ko se nam mudi ali ko "pade sladkor". Vafelj je polnjen s kar 52% čokoladne kreme in oblit z 28% čokoladnega obliva. Primerno za vse generacije in vse ljubitelje čokolade.
* Neto količina: 25 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Kraševa Tortica je božanski hrustljav vafelj, idealen za manjši hiter prigrizek, ko se nam mudi ali ko "pade sladkor". Vafelj je polnjen s kar 52% čokoladne kreme in oblit z 28% čokoladnega obliva. Primerno za vse generacije in vse ljubitelje čokolade.
* Neto količina: 25 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Kraš že dolga leta navdušuje mlade in stare s svojimi tradicionalnimi in novimi izdelki v široki ponudbi, ki se iz leta v leto veča. Tradicija ostaja in med njimi je tudi ena izmed najbolj znanih Kraševih balgovnih znamk Tortica. Tortica predstavlja majhen in sladek prigrizek za vse, ki živijo hitro in potrebujejo majhen posladek.
Tortica Čokoladna je sestavljena iz odličnega čokoladnega vaflja, napolnjenega z pravo Kraševo čokolado. Popolna kombinacija poskrbi za hrustljav čokoladni prigrizek, ki si ga lahko privoščite na poti ali doma. Prepustite se čokoladni fantaziji.
Čokoladni obliv (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, mlečna maščoba, emulgatorja: sojin lecitin, E 476; aroma), sladkor, pšenična moka, rastlinska maščoba (palma, shea), manj masten kakavov prah, polnomastna sojina moka, čokolada 0,7%, jedilna sol, sredstvo za uravnavanje kislosti E 500, aroma.
Kakavovi deli: najmanj 48% v čokoladnem oblivu. Kakavovi deli: najmanj 36,5% v čokoladi. Lahko vsebuje lešnike.
Energijska vrednost 512kCal (2144kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.