

Kraševi Jaffa biskvitni keksi, so tisti pravi jaffa biskvitki, ki vas bodo navdušili, saj se kar stopijo v ustih. Mehak biskvit je oblit z vsaj 20% čokoladnega obliva in napolnjen z vsaj 38% sadnega želeja pomaranče, ki se čudovito prileže k keksu. Dvojno pakiranje je ravno pravšnje velikosti za sladkanje cele družine.
* Neto količina: 250 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Kraševi Jaffa biskvitni keksi, so tisti pravi jaffa biskvitki, ki vas bodo navdušili, saj se kar stopijo v ustih. Mehak biskvit je oblit z vsaj 20% čokoladnega obliva in napolnjen z vsaj 38% sadnega želeja pomaranče, ki se čudovito prileže k keksu. Dvojno pakiranje je ravno pravšnje velikosti za sladkanje cele družine.
* Neto količina: 250 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Kraševe dobrote že leta in leta navdušujejo vse starostne skupine in skrbijo za zadovoljne in sladkosnede stranke. Med njihovimi izdelki je kar nekaj takih, ki so postali hit in so tam še vedno. Eden izmed teh so tudi Jaffa piškoti, ki so in še vedno slovijo po svojem odličnem okusu.
Le kdo ne pozna okusnih Jaffa piškotov, oblitih v mlečno čokolado, v katerih se skriva sočen in osvežujoč pomarančni žele. Nihče se jim ne more upreti. Dvojno pakiranje Jaffa DUO bo poskrbelo, da nihče v družini ne bo ostal brez najljubših piškotov.
Sladkor, glukozni sirup, čokoladni obliv (sladkor, kakavovo maslo, manj masten kakavov prah, emulgatorja: sojin lecitin, E 476; aroma), pšenična moka, jajca, voda, sadni sok pomaranče 2%, želirno sredstvo E 440, sredstva za ohranjanje vlage: E 420ii, E 422; kislina E 330, sredstva za vzhajanje: E 450i, E 500ii; sol, aroma, konzervans E 202.
Kakavovi deli najmanj 52% v čokoladnem oblivu. Lahko vsebuje mleko, lešnike, kikiriki in mandlje.
Energijska vrednost 394kCal (1664kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.