Bonboniera Bajadera (100g)
Na zalogi pri dobavitelju
Cena
2,50 €

Pristna Kraševa Bajadera je tisti pravi vrhunski užitek, ki ga poznamo prav vsi. Najslajši nougat izdelek iz lešnikov in mandljev ter čokolade je kot nalašč za vse ljubitelje čokolade. Lična bonboniera je primerna tudi za obdarovanje ob najrazličnejših priložnostih.

* Neto količina: 100 g.

Poštnina
3,90 €
Predvidena dostava 08.04.2020

Kdaj lahko pričakujete artikel?

Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

Pošta Slovenije
Med 09.04.2020 in 10.04.2020
Osebni prevzem
Med 08.04.2020 in 09.04.2020

* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

Kupi 40 izdelkov in prihrani 5% 40+

Izdelek
s tradicijo
Za
vse ljubitelje čokolade
Darilno
pakiranje
Izvirno
in okusno darilce
Škatlica vsebuje
omamne bajadere
Sestavine
Izberite količino
Ni na zalogi

Minimalna količina naročila za ta izdelek je 20.

Izdelek
s tradicijo
Za
vse ljubitelje čokolade
Darilno
pakiranje
Izvirno
in okusno darilce
Škatlica vsebuje
omamne bajadere
Sestavine

Bonboniera Bajadera (100g)

Pristna Kraševa Bajadera je tisti pravi vrhunski užitek, ki ga poznamo prav vsi. Najslajši nougat izdelek iz lešnikov in mandljev ter čokolade je kot nalašč za vse ljubitelje čokolade. Lična bonboniera je primerna tudi za obdarovanje ob najrazličnejših priložnostih.

* Neto količina: 100 g.

Na zalogi pri dobavitelju
Cena
2,50 €
Št. kosov
Ni na zalogi

Minimalna količina naročila za ta izdelek je 20.

Kupi 40 izdelkov in prihrani 5% 40+
Predvidena dostava 08.04.2020

Kdaj lahko pričakujete artikel?

Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

Pošta Slovenije
Med 09.04.2020 in 10.04.2020
Osebni prevzem
Med 08.04.2020 in 09.04.2020

* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

Poštnina
+3,90 €
Opis

Kraš - Bonboniera Bajadera (100g)

Podjetje Kraš v svoji ponudbi predstavlja raznolike čokoladne izdelke, piškote, bonbone in še mnogo več. S skrbnim nadgrajevanjem tradicionalih izdelkov pa svojih oboževalcev nikoli ne pusti na cedilu. Prvi zametki enega izmed Kraševih najbolj znanih izdelkov Bajadera, segajo več kot 100 let nazaj. Kraševa kraljica med deserti se je rodila leta 1954 in še danes oskrbljuje vse ljubitelje čokolade.  

Bonboniera Bajadera bo navdušila vse ljubitelje slastne nougatove kreme, ki poskrbi za kremasto teksturo. Krema je izdelana iz lešnikov, mandljev in čokolade, oblikovana v majhne praline ovite v zlato folijo. Elegantna zlata bonbonira je primerna za domačo sladkanje kot tudi darilo. 

VIDEO - Čokolada Bajadera Kraš

Proizvajalec

Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.

Deklaracija

Sestavine

Sladkor, lešniki 20%, kakavovo maslo, mandlji 7%, kakavova masa, emulgator sojin lecitin, aroma.

Lahko vsebuje mleko.

Hranilne vrednosti (za 100 g)

Energijska vrednost 545kCal (2280kJ)

  • Beljakovine: 5,8 g
  • Ogljikovi hidrati: 59,63 g (od tega sladkorji: 54,9 g)
  • Maščoba: 33,3 g (od tega nasičene: 10,8 g)
  • Vlaknine: 4,33 g
  • Sol: 0,0 g

 

Shranjevanje izdelka

Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.