Berryshka - Darilni paket BrinGin

  Cena 29,90 € 29.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Razkošne čokoladne praline božanskega okusa, vrhunsko brinovo žganje z zelišči BrinGin in darilno pakiranje elegantnega videza vas ne bodo pustili ravnodušnega. Pustite se zapeljati kombinaciji okusov skritih v čokoladnih pralinah in žganja BrinGin, ki se odlično poda k čokoladi. Lični darilni paket je darilo s katerim ne morete zgrešiti.

  * Neto količina: 140 g pralin + 0,5 l žganja (40% alkohola).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 29 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 29 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,29 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Berryshka - Darilni paket BrinGin

  Slovenska blagovna znamka Berryshka Premium kakovosti, z destilarno na dolenjskem, proizvaja žgane pijače in likerje bogatih okusov z lastnim sinjemodrim izvirom vode iz kočevskega pragozda. V svojo edinstveno kolekcijo večkrat nagrajenih likerjev in žganja so zdaj dodali še ročno izdelane čokoladne praline in jih zavili skupaj s stekleničko najboljšega žganja v čudovit darilni paket.

  Čokoladni darilni paket BrinGin vsebuje steklenico vrhunske brinove žgane pijače z dodanimi naravnimi zelišči BrinGin (40% alkohola) ter 12 božanskih ročno izdelanih čokoladnih pralin. Čokoladnim pregreham, iz temne čokolade, z vsaj 70,5% deležem kakava, mlečne čokolade z vsaj 35% deležem kakava in bele čokolade z vsaj 32,5% deležem kakava, se z dodanimi okusi mandarine, lešnikove kreme, črnega ribeza in borovnice zagotovo ne da upreti. Poskusite to bogato zeliščno čokoladno kombinacijo, ki vas bo navdušila.

  VIDEO - Čokolada Berryshka

  Berryshka

  Slovenska blagovna znamka Berryshka Premium kakovosti, z destilarno na dolenjskem proizvaja vrhunske žgane pijače in sladke likerje bogatih okusov z lastnim sinjemodrim izvirom vode iz kočevskega pragozda. Med svoje Premium izdelke so dodali tudi ročno izdelane čokoladne pralineje in čokoladne kozarčke ter jih skupaj s stekleničko najboljše pijače zavili v simpatične darilne pakete. Sledijo trendom alkoholnih pijač in skupaj s čokoladnimi izdelki razvijajo nove okuse. Ustvarjajo sladko gurmanstvo, polno užitkov in kreativnih pogledov!

  Odkrijte unikatno kulinarično doživetje z vrhunskimi pijačami, ki se čudovito spojijo in ujamejo s čokolado ter navdušite sebe in svoje bližnje.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Raznovrstnost okusov
  • Darilni paket vsebuje stekleničko brinovega žganja z zelišči (BrinGin) in 12 čokoladnih pralin
  • Unikatno darilo za najrazličnejše priložnosti
  • Ročno izdelane čokoladne praline
  • Zelo lično darilno pakiranje
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, darilni paket, berryshka, čokoladni darilni paket, čokoladno žganje, žganje s čokolado, bringin s čokolado, bringin, brin in gin, žganje
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več