Znani Slovenci & MojaČokolada.si

  Naše čokoladne izdelke obožujejo tudi znane osebnosti. Preberite kaj si o nas in o naših izdelkih mislijo Sanja Grohar, Karin Škufca, Nuška Drašček, Aleš Lisac, Petra Slapar, Sabina Remar in drugi ...

  Gorazd Potočnik

  Gorazd Potočnik

  čokoladni slaščičarski mojster

  Želja biti skupek, povzetek vseh čokoladnic v Sloveniji na enem mestu ter na profesionalen način ponuditi možnost nakupa preko spleta tako široke izbire čokolad in čokoladnih izdelkov je pripeljala mlado ekipo v eno najlepših zgodb o čokoladi.

  Potrebno se je zavedati, da ekipe ne bodo ustavile meje, z največjim veseljem bo prečila vse te in nam ponudila tudi tisto, kar se nam zdi skoraj nedosegljivo s pritiskom na tipko iz domačega naslonjača.

  Gorazd priporoča: Temna čokolada - s florentinci in kandirano limono

  Katja Fašink

  Katja Fašink

  pevka in uspešna podjetnica

  MojaČokolada.si je spletna trgovina, ki me vedno znova navdahne z izjemnimi idejami kako razveseliti moje poslovne partnerje in ljudi iz zasebnega življenja. Všeč mi je, da lahko sodelujem pri snovanju najboljše čokolade, ki sem jo kadarkoli poskusila.

  Glede na to, da že vso življenje pojem vsaj eno čokolado na dan, bi se lahko samooklicala za specialista za čokolado. Prepričali ste me s kvaliteto, ažurnostjo in ponujeno personalizacijo. Odlični ste in le tako naprej.

  Katja priporoča: Mlečna čokolada - z gozdnimi sadeži

  Sanja Grohar

  Sanja Grohar

  pevka

  Spletna stran MojaČokolada.si je res super - Čokolade so zelooo okusne, oblike so inovativne, dostava pa hitra. Priporočam vsem!

  Sanja priporoča: Lucifer Chocolate - Čokoladne golf žogice Lux

  Miki Bubulj

  Miki Bubulj

  stand up komik

  Moja Čokolada je izvrstna tako za prave uživače kvalitetne čokolade kot tudi za tiste, ki želijo presenetiti svoje najdražje z izvirnim darilom. Pestra izbira in možnost izdelave čokolade po svojem okusu je idealna kombinacija, ki ne bo pustila nikogar na cedilu pa četudi imate zelo specifičen okus.

  Miki priporoča: Temna čokolada - z lešniki in borovnicami

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več