Lindt - Mešanica mini čokoladic, 350 g

  Cena 8,90 € 8.9 EUR

  Kupi 30 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sladkosnedim ljubiteljem izvrstnih čokolad bo zagotovo pri srcu mešanica mini čokoladic, med katerimi se bo prav gotovo našlo nekaj za vsakogar. Mix predstavlja edinstveno čokoladno doživetje v malih čokoladicah, izdelanih iz rok najboljših kuharskih mojstrov.

  * Neto količina izdelka: 350 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 8 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 8 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,08 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lindt - Mešanica mini čokoladic, 350 g

  Svetovno priznana čokoladnica Lindt se ponaša z pestrim, bogatim in domiselnim asortimanom čokoladnih izdelkov, ki vas bodo naravnost navdušili. V Excellence kolekcijo čokoladnih izdelkov spada tudi Mešanica mini čokoladic.

  Mešanica mini čokoladic je narejena iz je kvalitetne, bogata in kremasta čokolade. Izdelava takšne čokolade je prava umetnost, ki jo Lindtovi čokoladni mojstri izpopolnujejo že več kot 60 let. Izdelana je iz skrbno izbranih kakavovih zrn, ki so previdno predelana in obdelana, da kakav ohrani svoje najboljše arome in hranljive snovi. Ta kakav čokoladi podari omamno kakavovo aromo in dolgo trajajoč okus. Uživajte v mešanici malih čokoladic in začutite popolnost Lindtove čokolade z vsemi čuti.

  VIDEO - Čokolada Lindt

  Lindt chocolate, najboljša švicarska čokolada

  Lindt je znamka čokolad iz dežele čokolade Švice, kjer ustvarjajo premium čokoladne izdelke, ki zahtevajo veliko znanja in ljubezni do čokolade. Lindt sledi temu že vse od leta 1845.

  Vse od takrat izpopolnjujejo svoje recepte, preizkušajo nove in ustvarjajo dih jemajoče kombinacije, ki navdušujejo po vsej Evropi. Njihove najbolj poznane kolekcije so Excellence z večjo vsebnostjo kakava, Classic, Lindor (čokoladne kroglice) in Creation kolekcija, katero navdihujejo najboljše slaščice sveta.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Čokoladne ploščice različnih okusov
  • Raznovrstnost okusov
  • Posebno doživetje okusa pravega kakava
  • Sladkanje za vso družino
  Ključne besede: mala čokolada, lindt, lindt čokolada, lindt čokoladice, lindt mini čokoladice, mini čokoladice, mini mešane čokolade, mešane lindt čokolade, švicarska čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več