Lindt čokolada - Excellence 99% temna, 50 g

    Cena 2,80 € 2.8 EUR

    Kupi 36 in prihrani 10%

    Artikel ni na zalogi
    V košarico

    Vsakemu ljubitelju pravega kakava bo zagotovo pri srcu ta 99% ekstra temna čokolada z bogato in dolgotrajno čokoladno noto, ki v ustih ustvari naravnost čudovit grenak okus po pravem kakavu. Ta se nato razvije v mehkejši cvetlični okus s pridihom vanilije. Naj vas okus pravega kakava popelje v daljne dežele okoli ekvatorja!

    * Neto količina izdelka: 50 g.

    Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


    Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
    Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
    Info

    Lindt čokolada - Excellence 99% temna, 50 g

    Svetovno priznana čokoladnica Lindt se ponaša z pestrim, bogatim in domiselnim asortimanom čokoladnih izdelkov, ki vas bodo naravnost navdušili. V Excellence kolekcijo čokoladnih izdelkov spada tudi fina Excellence 99% temna čokolada.

    Excellence čokolada je fina in zelo kvalitetna čokolada z veliko vsebnostjo kakava, kar te čokolade zelo razlikuje od ostalih tako po kvaliteti kot okusu. Izdelava takšne čokolade je prava umetnost, ki jo Lindtovi čokoladni mojstri izpopolnujejo že več kot 60 let, napredek pa lahko okusite s čokolado Lindt Excellence. Izdelana je iz le izbranih, ročno obranih kakavovih zrn iz Južne in Srednje Amerike, ki so tako zelo redka, da predstavljajo le 5% svetovnega pridelka. Ta kakav čokoladi podari močno kakavovo aromo in dolgo trajajoč okus.

    VIDEO - Čokolada Lindt Excellence

    Sestavine

    Sestavine: kakavova masa, kakavovo maslo, sladilo: maltitol; razmaščen kakav v prahu, naravna aroma vanilije. Kakav min. 85%. Lahko vsebuje sledi soje, oreščkov, arašidov in sezama. Vsebuje naravno prisotne sladkorje. Brez dodanega sladkorja. Brez glutena.

    Zaužitje večje količine lahko povzroči laksativni učinek.

    Hranilne vrednosti (za 100 g)

    Energijska vrednost 2279 kJ / 553 kcal

    • Maščobe 48 g (od tega nasičene maščobe 29 g)
    • Ogljikovi hidrati 19 g (od tega sladkorji <0,5 g, polioli 14,5 g)
    • Prehranske vlaknine 14 g
    • Beljakovine 10 g
    • Sol 0,01 g
     
     

    Hranite na hladnem in suhem mestu.

    Lindt chocolate, najboljša švicarska čokolada

    Lindt je znamka čokolad iz dežele čokolade Švice, kjer ustvarjajo premium čokoladne izdelke, ki zahtevajo veliko znanja in ljubezni do čokolade. Lindt sledi temu že vse od leta 1845.

    Vse od takrat izpopolnjujejo svoje recepte, preizkušajo nove in ustvarjajo dih jemajoče kombinacije, ki navdušujejo po vsej Evropi. Njihove najbolj poznane kolekcije so Excellence z večjo vsebnostjo kakava, Classic, Lindor (čokoladne kroglice) in Creation kolekcija, katero navdihujejo najboljše slaščice sveta.

    Sestavine

    Kakavova masa, manj masten kakav, kakavovo maslo, rjavi sladkor.

    Lahko vsebuje oreške, mleko in sojo. Kakavovih delov: min. 99%.

    Dimenzije: 87 mm x 190 mm x 8 mm.

    Hranilne vrednosti (za 100 g)

    Energijska vrednost 590kCal (2433kJ)

    • Beljakovine: 15 g
    • Ogljikovi hidrati: 8 g (od tega sladkorji: 1 g)
    • Maščoba: 51 g (od tega nasičene: 31 g)
    • Vlaknine: 0,0 g
    • Sol: 0,1 g
     

    Shranjevanje izdelka

    Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

    Izdelek še nima mnenja kupcev.

    Prednosti
    • Izdelek najvišje kvalitete
    • Za vse ljubitelje čokolade
    • Vsaj 99% kakava
    • Posebno doživetje okusa pravega kakava
    • Simpatičen dodatek k darilu
    Ključne besede: temna čokolada, žlahtna čokolada, lindt, lindt čokolada, ekstra temna čokolada, excellence čokolada, excellence lindt
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več