Čoko e-revija

Revija je nastala iz čistega veselja ter entuziazma naše “čokoladne ekipe” do kvalitetne in raznolike čokolade. Želimo si, da tudi tebi prinese nekaj veselja med branjem ter da bomo uspeli prikazati, da čokolada ni zdravju škodljiva razvada. Ravno nasprotno, nosi ogromno pozitivnih učinkov na naše telo. Da se ti med branjem ne bodo preveč cedile sline, pred branjem naroči svojo najljubšo čokolado! Da bo branje čokoladne revije še slajše.
Čokoladni in drugi izdelki za peko BAM
Odlična čokolada in drugi izdelki za peko, ki so bili do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjate tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic.
Številne sladice in sladke pregrehe
Razveseli svoje brbončice in brbončice vseh, ki bodo tvoje kreacije preizkusili. Preberi zanimiva dejstva o čokoladi in reši nagradno čokoladno križanko!
Sladke ugodnosti in drugi bonbončki
V e-knjigi receptov poleg kvalitetnih člankov o tem, kako je nastala čokolada, kako jo pravilno jesti in katera čokolada v resnici sploh ni čokolada, najdeš tudi kakšen kupon za popust.

Želim prejeti čoko e-revijo!

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno čoko e-revijo, ki vsebuje najbolj kul čokoladne recepte priznanih slovenskih čokochefov, članke in seveda, tudi nekaj kuponov za popust.