CHOCOBOX sladki preizkuševalni paket - 5+1 GRATIS

  Želena količina naročenega izdelka je večja, kot je izdelkov na zalogi pri nas. Čas dostave celotnega naročila bo tako daljši za 3 delovne dni. Trenutno na zalogi: 0 kos.

  Redna cena 14,90 €

  Cena 12,90 € 12.9 EUR

  Znižana cena!

  -13% Popust

  Na zalogi pri dobavitelju
  Predvidena odprema: 23.08.2018

  Kdaj lahko pričakujete artikel?

  Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

  Predvidena dostava na dom: Med 24.08.2018 in 27.08.2018
  Predvidena priprava za osebni prevzem: Med 23.08.2018 in 24.08.2018

  * Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 12. ure.

  Naročite se na CHOCOBOX vsak mesec prejmete čoko paket presenečenja. Sladki čokoladni paket vsebuje 6 vrhunskih čokoladnih tablic, najrazličnejših priznanih čokoladnic. Vključene so vse partnerske čokoladnice kot so npr. Dobnik, Cavalier, Lindt, 20 Chocolate ...

  Zagotovilo: Vsak mesec prejmete drugačne čokoladne tablice. Dovolite si razvajati in uživati v novih neodkritih okusih ... 

  Info

  CHOCOBOX - Sladki preizkuševalni paket

  Čokoladni paket vsebuje  5+1 vrhunskih čokoladnih tablic prvovrstne kvalitete. Vključene so vse partnerske čokoladnice kot so npr. Čokoladni atelje Dobnik, Lucifer Chocolate, čokolade Strast, Cavalier, Passero, Rajska Ptica, Tramontana, Torras, Lindt, 20 Chocolate ... Vrste čokolad naj ostanejo skrivnost. Pustite, da vas vsak mesec znova presenetimo z vrhunsko izbiro čokolad, navdušeni boste.

  Preizkuševalne paketke odpošiljamo enkrat mesečno, in sicer okrog 20. v mesecu (odvisno na razporeditev dnevov).

  * CHOCOBOX preizkuševalni paket je mogoče opraviti zgolj s plačilom s kreditno kartico (Mastercard, Visa). Plačilo se izvede vsakega 18.-ega v mesecu ter velja za naročilo CHOCOBOX paketa v tistem mesecu. Naročnino na CHOCOBOX lahko prekličete kadarkoli brez dodatnih skritih stroškov.

  Mojačokolada.si

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Slovenski čokoladni zemljevid. Oglejte si zemljevid slovenskih čokoladnic - vse čokoladnice zbrane na enem mestu!

  Sejmi GASTexpo & SLADOLED & VINO se bodo tudi tokrat odvijali istočasno kot sejem Natour ALPE – ADRIA.

  Kot bi mignil, bodo pred vrati prazniki, s tem pa tudi čas obdarovanj. Si že zdaj belite glavo s tem, kaj boste kupili vam dragi osebi? Kaj pa, če bi letos ubrali malo drugačno pot, in jo...

  Darilni programi različnih trgovin in spletnih prodajaln obsegajo najrazličnejše čokoladne izdelke, ki so namenjeni tudi tistim, ki izbirajo bolj posebna darila.

  Prednosti
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Sladki paket za preizkuševanje vsebuje skupaj 5 različnih čokoladnih tablic
  • Darilno pakiranje
  • Čokoladno razvajanje - vsak mesec!
  • Vedno drugačni okusi
  • Iz kakovostnih sestavin
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, čokoladnica rustika, strast, rajska ptica, lucifer, cukrček, čokoladni paket, paket za preizkuševanje, preizkuševanje čokolad, slovenske čokoladnice, čokoladni atelje dobnik, čokoladne tablice, čokolade, chocobox
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več