Rajska Ptica - Bela čokolada z brusnicami

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Bela čokolada z dodatkom brusnice, je zares nekoliko posebna tablica čokolade. Brusnica je namreč vsestranska zdravilna rastlina, ki je odlična za dobro počutje, skupaj z belo čokolado pa tvori pravo eksplozijo okusov v ustih. Tablica je izdelana ročno, zavita je v lepo temno rjavo embalažo in primerna tako za darilo kot za razvajanje samega sebe. S svojim okusom pa zapelje vsakogar.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Bela čokolada z brusnicami

  Rajska Ptica je slovenska čokoladnica, ki svoje čokoladne mojstrovine ustvarja že dobro desetletje. Vsi izdelki so ročno izdelani z velikim poudarkom na odličnem okusu in kvalitetnih sestavinah. V njihovem širokem naboru izdelkov se skriva tudi Bela čokolada z brusnicami.

  Bela čokolada z brusnicami je odlična izbira za vse ljubitelje sladkih čokoladnih kombinacij. Vrhunski beli čokoladi so dodane sladke brusnice, ki poskrbijo za odlično mešanico okusov.

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Primerno za darilo
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokoladnica, tablica čokolade, čokoladna tablica, rajska ptica, dobra čokolada, odlična čokolada, čokolada z brusnico, bel ačokolada, bela čokolada z brusnicami
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več