Rajska Ptica - Bela čokolada s pistacijo

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Bela čokolada z dodatkom pražene pistacije je zares nekoliko posebna tablica čokolade. Pistacija namreč lahko pomaga pri izgubi telesne teže, skupaj z belo čokolado pa tvori pravo eksplozijo okusov v ustih. Tablica je izdelana ročno in z ljubeznijo do čokolade. Zavita je v lepo temno rjavo embalažo in primerna tako za darilo kot za razvajanje samega sebe. S svojim okusom zapelje vsakogar.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Bela čokolada s pistacijo

  Rajska Ptica je slovenska čokoladnica, ki svoje čokoladne mojstrovine ustvarja že dobro desetletje. Vsi izdelki so ročno izdelani z velikim poudarkom na odličnem okusu in kvalitetnih sestavinah. V njihovem širokem naboru izdelkov se skriva tudi Bela čokolada s pistacijo.

  Bela čokolada s pistacijo je odlična izbira za vse ljubitelje sladkih čokoladnih kombinacij. Vrhunski beli čokoladi so dodane pistacije, ki poskrbijo za odlično hrustljavo kombinacijo okusov. 

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Domen R.
  04.06.2018

  Zelo dobra topljivost

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Primerno za darilo
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokoladnica, tablica čokolade, bela čokolada, čokoladna tablica, rajska ptica, dobra čokolada, odlična čokolada, ročno izdelana čokolada, čokolada s pistacjo, bela čokolada s pistacijo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več