

BAM temna termostabilna čokolada je vrhunska čokolada, ki vsebuje vsaj 49,5 % kakavovih delov in je v obliki manjših kapljic, ki omogočajo lažje doziranje ter enakomernejšo razporeditev v sladicah. Zaradi termostabilnosti čokolada obdrži svojo obliko in božanski okus tudi med peko, zato je primerna za sladice kot so browniji, muffini in ameriški čokoladni piškoti. Uporabite pa jo lahko tudi za pripravo stracciatella sladoleda, sladkega bananinega kruha in drugega peciva. Čokolada je BREZ glutena.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM temna termostabilna čokolada je vrhunska čokolada, ki vsebuje vsaj 49,5 % kakavovih delov in je v obliki manjših kapljic, ki omogočajo lažje doziranje ter enakomernejšo razporeditev v sladicah. Zaradi termostabilnosti čokolada obdrži svojo obliko in božanski okus tudi med peko, zato je primerna za sladice kot so browniji, muffini in ameriški čokoladni piškoti. Uporabite pa jo lahko tudi za pripravo stracciatella sladoleda, sladkega bananinega kruha in drugega peciva. Čokolada je BREZ glutena.
Linijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad in kakava vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa tudi doma. V kolekciji BAM se nahaja tudi izvrstna temna termostabilna čokolada v kapljicah.
BAM temna termostabilna čokolada (250 g) vsebuje najmanj 49,5 % kakavovih delov in je pripravljena iz samih vrhunskih sestavin. Da je termostabilna pomeni, da tudi med peko obdrži svojo obliko ter božansk okus. Zaradi te lastnosti je najbolj primerna kot dodatek v muffinih, brownie pecivu, hrustljavih ameriških piškotih ali pa za dodatno hrustljavost v kremah. Odlično se obnese tudi v kombinaciji s sladoledom ali dodatek k sladkemu bananinemu kruhu.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Sestavine: Kakavova masa, sladkor, dekstroza, emulgator: sojin lecitin.
Lahko vsebuje sledi mleka. Kakavovi deli najmanj 49,5%.
Energijska vrednost: 2109 kJ / 504 kcal
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM - become a master je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM - become a master je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!