Čokoladne figure - Tenis

  Cena 15,00 € 15 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne figure Tenis so kot nalašč za darilo sladkosnedim tenisačem ali mlajšim, ki se navdušujejo nad tem športom. Figurice so izdelane iz vrhunske temne in sladke bele čokolade ter oblikovane v različne unikatne podobe kot so čokoladne loparji in čokoladne teniške žogice. Zapakirane so v lično darilno embalažo, ki bo navdušila obdarjenca.

  * Neto količina: 180 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 15 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,15 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladne figure - Tenis

  Odlična družinska italijanska čokoladnica Marina vas bo navdušila s svojo kolekcijo čudovitih darilnih setov z najrazličnejšimi čokoladnimi figuricami, primernimi za različne priložnosti obdarovanj. Pripravili so tudi ličen darilni set čokoladnih figur Tenis.

  Čokoladne figure Tenis (180 g) so izdelane iz fine temne ali sladke bele čokolade in oblikovane v podobe čokoladnih teniških loparjev in čokoladnih žogic, primernih za obdarovanje ljubiteljev tenisa. Figurice so zapakirane v lično darilno škatlico in tako že kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih sladkosnedih.

  Nina G.
  28.11.2018

  Super.

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje čokoladne figurice za tenis
  • Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Temna čokolada vsebuje vsaj 60% kakavovih delov
  • Bela čokolada vsebuje vsaj 36% kakavovega masla
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladna figura, čokoladne figure, čokoladnica marina, marina, figure iz čokolade, čokoladne figure tenis, za tenis, čokoladni tenis, čokoladni teniški loparji, čokoladne žogice, tenis, darila
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več