Čokoladne figure - Smučar

  Cena 15,00 € 15 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne figure Smučar so kot nalašč za darilo sladkosnedim smučarjem ali mlajšim, ki se navdušujejo nad tem športom. Figurice so izdelane iz vrhunske temne čokolade in oblikovane v različne unikatne podobe kot so čokoladne smučke in čokoladni smučarski čevlji. Zapakirane so v lično darilno embalažo, ki bo navdušila obdarjenca.

  * Neto količina: 150 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 15 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,15 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladne figure - Smučar

  Odlična družinska italijanska čokoladnica Marina vas bo navdušila s svojo kolekcijo čudovitih darilnih setov z najrazličnejšimi čokoladnimi figuricami, primernimi za različne priložnosti obdarovanj. Pripravili so tudi ličen darilni set čokoladnih figur Smučar.

  Čokoladne figure Smučar (150 g) so izdelane iz fine temne čokolade in oblikovane v podobe čokoladnih smučk in čokoladnih smučarskih čevljev, primernih za obdarovanje ljubiteljev smučanja. Figurice so zapakirane v lično darilno škatlico in tako že kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih sladkosnedih.

  Nina G.
  28.11.2018

  Super.

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje čokoladne figurice za smučarje
  • Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Simpatična darilna škatlica
  • Vsaj 60% kakavovih delcev
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, darilni set, čokoladna figura, čokoladne figure, čokoladnica marina, marina, figure iz čokolade, čokoladne figure smučar, za smučarja, čokoladne smučke, čokoladni smučarski čevlji, darila
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več