Čokoladne figure - Policist

  Cena 15,00 € 15 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne figure Policist so kot nalašč za darilo sladkosnedim policistom ali mlajšim, ki se navdušujejo nad tem poklicem. Figurice so izdelane iz vrhunske temne čokolade in oblikovane v različne unikatne podobe kot je čokoladna pištola, čokoladne lisice ali čokoladna značka. Zapakirane so v lično darilno embalažo, ki bo navdušila obdarjenca.

  * Neto količina: 168 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 15 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,15 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladne figure - Policist

  Odlična družinska italijanska čokoladnica Marina vas bo navdušila s svojo kolekcijo čudovitih darilnih setov z najrazličnejšimi čokoladnimi figuricami, primernimi za različne priložnosti obdarovanj. Pripravili so tudi ličen darilni set čokoladnih figur Policist.

  Čokoladne figure Policist (168 g) so izdelane iz fine temne čokolade in oblikovane v sladke podobe čokoladne pištole, čokoladnih lisic in značke, primerne za obdarovanje ljubiteljev policije in mož v modrem. Figurice so zapakirane v lično darilno škatlico in tako že kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih sladkosnedih.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje čokoladne figurice za slikopleskarje
  • Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Simpatična darilna škatlica
  • Vsaj 60% kakavovih delcev
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladna figura, čokoladne figure, čokoladnica marina, marina, figure iz čokolade, čokoladne figure policist, policist, čokoladna policija, čokoladna pištola, čokoladne lisice, čokoladna značka, čokoladni voki toki, darila
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več