Čokoladne figure - Mehanik

  Cena 17,00 € 17 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne figure Mehanik so kot nalašč za darilo sladkosnedim mehanikom ali mlajšim, ki se navdušujejo nad orodjem. Figurice so izdelane iz vrhunske temne čokolade in oblikovane v različne unikatne podobe kot je čokoladni ključ, jermen, ležaj ali čokoladna svečka. Zapakirane so v lično darilno embalažo, ki bo navdušila obdarjenca.

  * Neto količina: 190 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 17 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 17 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,17 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladne figure - Mehanik

  Odlična družinska italijanska čokoladnica Marina vas bo navdušila s svojo kolekcijo čudovitih darilnih setov z najrazličnejšimi čokoladnimi figuricami, primernimi za različne priložnosti obdarovanj. Pripravili so tudi ličen darilni set čokoladnih figur Mehanik.

  Čokoladne figure Mehanik (190 g) so izdelane iz fine temne čokolade in oblikovane v simpatične podobe, kot je čokoladni ključ, jermen, ležaj ali čokoladne svečke, primerne za obdarovanje ljubiteljev "šraufanja". Figurice so zapakirane v lično darilno škatlico in tako že kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih sladkosnedih.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje čokoladne figurice za policiste
  • Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Simpatična darilna škatlica
  • Vsaj 60% kakavovih delcev
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, darilni set, čokoladna figura, čokoladne figure, čokoladnica marina, marina, figure iz čokolade, čokoladne figure mehanik, za mehanika, mehanik, čokolada mehanik, darila
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več