Čokoladne figure - Za zaljubljene

  Cena 12,00 € 12 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne figure Za zaljubljene so kot nalašč za darilo sladkosnedi boljši polovici ob najrazličnejših priložnostih. Figurice so izdelane iz vrhunske temne ali bele čokolade in oblikovane v simpatične čokoladne srčke, čokoladno ključavnico ter ključek. Zapakirane so v lično darilno embalažo, ki bo navdušila obdarjenca.

  * Neto količina: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 12 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 12 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,12 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladne figure - Za zaljubljene

  Odlična družinska italijanska čokoladnica Marina vas bo navdušila s svojo kolekcijo čudovitih darilnih setov z najrazličnejšimi čokoladnimi figuricami, primernimi za različne priložnosti obdarovanj. Pripravili so tudi ličen darilni set čokoladnih figur Za zaljubljene.

  Čokoladne figure Za zaljubljene (100 g) so izdelane iz fine temne ali sladke bele čokolade in oblikovane v simpatične podobe, kot so čokoladni srčki, čokoladna ključavnica in ključ, primerne za obdarovanje vaših boljših polovic. Figurice so zapakirane v lično darilno škatlico in tako že kot nalašč za obdarovanje vaših sladkosnedih.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje čokoladne figurice za motoriste
  • Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Temna čokolada vsebuje vsaj 60% kakavovih delov
  • Bela čokolada vsebuje vsaj 36% kakavovega masla
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladni srčki, čokoladna figura, čokoladne figure, čokoladnica marina, marina, figure iz čokolade, čokoladne figure za zaljubljene, za zaljubljene, čokoladna ključavnica, čokoladni ključ, darila
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več