Čokoladne figure - Golf

  Cena 15,00 € 15 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne figure Golf so kot nalašč za darilo sladkosnedim golfistom ali mlajšim, ki se navdušujejo nad golfom. Figurice so izdelane iz vrhunske temne ali bele čokolade in oblikovane v različne unikatne podobe kot je čokoladna golf palica, golf torba ter čokoladne golf žogice. Zapakirane so v lično darilno embalažo, ki bo navdušila obdarjenca.

  * Neto količina: 152 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 15 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,15 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladne figure - Golf

  Odlična družinska italijanska čokoladnica Marina vas bo navdušila s svojo kolekcijo čudovitih darilnih setov z najrazličnejšimi čokoladnimi figuricami, primernimi za različne priložnosti obdarovanj. Pripravili so tudi ličen darilni set čokoladnih figur Golf.

  Čokoladne figure Golf (152 g) so izdelane iz fine temne ali sladke bele čokolade in oblikovane v simpatične podobe, kot je čokoladna golf palica, golf torba ali čokoladne golf žogice, primerne za obdarovanje ljubiteljev golfa. Figurice so zapakirane v lično darilno škatlico in tako že kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih sladkosnedih.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje čokoladne figurice za ljubitelje golfa
  • Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Temna čokolada vsebuje vsaj 60% kakavovih delov
  • Bela čokolada vsebuje vsaj 36% kakavovega masla
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladne golf žogice, golf, darilni set, čokoladna figura, čokoladne figure, čokoladnica marina, marina, figure iz čokolade, čokoladna golf palica, čokoladni golf, darila
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več