Čokoladne figure - Gasilec

  Cena 17,00 € 17 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne figure Gasilec so kot nalašč za darilo sladkosnedim gasilcem ali mlajšim, ki so navdušeni nad gasilci. Figurice so izdelane iz vrhunske temne čokolade in oblikovane v različne unikatne podobe kot je čokoladni gasilski avto, gasilska čelada, značka, hidrant in žepni oddajnik. Zapakirane so v lično darilno embalažo, ki bo navdušila obdarjenca.

  * Neto količina: 214 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 17 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 17 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,17 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladne figure - Gasilec

  Odlična družinska italijanska čokoladnica Marina vas bo navdušila s svojo kolekcijo čudovitih darilnih setov z najrazličnejšimi čokoladnimi figuricami, primernimi za različne priložnosti obdarovanj. Pripravili so tudi ličen darilni set čokoladnih figur Gasilec.

  Čokoladne figure Gasilec (214 g) so izdelane iz fine temne čokolade in oblikovane v simpatične gasilske podobe, kot sta gasilska čelada, značka, žepni oddajnik in gasilski avto, primerne za obdarovanje ljubiteljev gasilcev. Figurice so zapakirane v lično darilno škatlico in tako že kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih sladkosnedih.

  Monika K.
  18.12.2018

  Lepo oblikovane, le malo so bile 'zlomljene'. Nic hudega, vem da postarji ne znajo ravnati s paketi.

  Gregor F.
  15.11.2018

  Odlično darilo!

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje čokoladne figurice z gasilsko tematiko
  • Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Simpatična darilna škatlica
  • Vsaj 60% kakavovih delcev
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladna figura, čokoladne figure, čokoladnica marina, italijanska čokoladnica marina, čokoladne figure gasilec, figure gasilec, gasilec, za gasilce, darila
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več