Plešec - Čokoladna fantazija

  Cena 6,00 € 6 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Pristna čokoladna fantazija v obliki ženskega telesa je ena izmed bolj zanimivih čokoladnih figur. Gre za izdelek, ki je zelo popularen med pripadniki moškega spola ter je priljubljeno darilo ob praznovanju polnoletnosti. Kombinacija čokolade in ženskega telesa se na koncu spoji v pravo fantazijo ...

  *Neto količina: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Čokoladna fantazija

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med temi se nahaja tudi prav posebna erotična kolekcija izdelkov v kateri se nahaja tudi čokoladna fantazija. 

  Čokoladna fantazija je idealna slaščica za darilo za tiste posebne priložnosti, ko želite nekomu podariti nekaj intimnega in hkrati zabavnega. Izdelan je iz najslajše mlečne čokolade (z vsaj 32% kakavovih delov), ki je tako okusna, da zadovolji še najbolj izbirčne sladkosnede.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Darilno pakiranje v lepi škatlici
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti zanjo ali zanj
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, Plešec - Čokoladna fantazija, ročno izdelano, fantazija, čokoladna fantazija, fantazija s čokolado, erotično darilo, darilo zanj, žensko telo, šaljivo darilo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več