Čokoladnica ChocoMe

  Čokoladnica ChocoMe

  Kisgömb u. 23

  1135 Budapest

  Čokoladnica ChocoMe je madžarska znamka premium čokoladnih izdelkov, ki se izdelujejo ročno iz le skrbno izbranih sestavin. Vsi izdelki so obogateni z odličnimi kombinacijami okusov, ki vas bodo...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 12.06.2018.

  Čokoladnica ChocoMe

  Čokoladnica ChocoMe je madžarska znamka premium čokoladnih izdelkov, ki se izdelujejo ročno iz le skrbno izbranih sestavin. Vsi izdelki so obogateni z odličnimi kombinacijami okusov, ki vas bodo navdušili.

  Lastnik in glavni čokoladni mojster čokoladnice ChocoMe je Gábor Mészáros, ki s svojimi idejami in odlično žilico za okus zagotovo pripomore k unikatnosti izdelkov. Vsak čokoladni izdelek ima svojo paleto okusov, ki jo lahko preizkusimo, najdemo pa tudi zelo posebne kombinacije okusov. Med dodatki najdemo tako užitno 23 karatno zlato, jedilno srebro, kandirane vrtnice in vijolice, tonka fižol, vanilijev prah iz Tahitija in druge izjemne dodatke. Ob kvalitetnih posipih in dodatkih mora biti tudi kakovostna čokolada. ChocoMe ima svojo linijo bele, mlečne in temne ChocoMe čokolade, pri veliko izdelkih pa zaradi višjega premium okusa, uporabljajo tudi najboljše čokolade drugih vrhunskih proizvajalcev kot je Valrhona, Cacao Barry in Callebaut.

  ChocoMe čokoladnica tako ponuja zelo pestro linijo belih, mlečnih, temnih in blond čokoladnih tablic. Najdemo pa tudi še veliko drugih darilnih izdelkov kot so Dražeji Raffinee, Dražeji Fruite ali Voile.

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več