Čokoladnica Marina

  Čokoladnica Marina

  Via P.Nenni, 19

  28063 Cameri

  Čokoladnica Marina je italijanska čokoladnica, ki je še posebaj znana po svojih raznolikih in kreativnih čokoladnih figurah.

  Začetek čokoladnice sega v leto 2005, ko je Marina svojo...

  Z MojaČokolada.si sodelujemo že od 26.07.2016.

  Čokoladnica Marina

  Čokoladnica Marina je italijanska čokoladnica, ki je še posebaj znana po svojih raznolikih in kreativnih čokoladnih figurah.

  Začetek čokoladnice sega v leto 2005, ko je Marina svojo ljubezen in strast do čokolade spremenila v poslovno idejo in odprla čokoladnico Marina, ki je iz leta v leto bolj uspešna.

  Vsaka čokoladnica se zaveda, da je za odlične čokoladne izdelke potrebna tudi kvalitetna čokolada. Čokoladnica Marina si je izbrala čokolado iz Venezuele, Ekvadorja in Bolivije, saj slovijo po svojih terapevtskih in afrodizijskih učinkih, zato so njihovi izdelki ne le izredno privlačni, temveč slovijo tudi po polnem okusu, ki zagotovi popolno čokoladno razvajanje. Strast za ustvarjanje izdelkov iščejo v odkrivanju novih sladkih kombinacij različnih okusov in detajlih pri izdelavi novih zanimivih izdelkov, z neprestanim izboljševanjem svojih čokoladnih metod in postopkov izdelave.

  Vsi izdelki so skrbno izdelani od začetka do konca, kar zagotavlja čokoladne izdelke visoke kakovosti, z italijansko čokoladno noto. Podjetje stremi k domači izdelavi, kajti samo ta zagotavlja vrhunsko kakovost čokoladnih izdelkov, z veliko mero ljubezni, kreativnosti in domišljije pa izdelki iz leta v leto postajajo boljši.

  Med različnimi vrhunskimi darilnimi paketki čokoladnih figur, ki jih čokoladnica Marina ponuja, boste prav gotovo tudi vi našli nekaj posebnega.

  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več