Kocbek – Čokolada, keksi in bučno olje

  Cena 27,50 € 27.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Kocbek darilni paket je zelo simpatično darilo v elegantni embalaži za najrazličnejše priložnosti. Paket vsebuje tablico temne Kocbek čokolade z bučnim oljem in bučnimi semeni (50 g), stekleničko domačega bučnega olja (250 ml) in paketek izvrstnih keksov z bučnimi semeni in bučnim oljem (150 g). 

  Privoščite vam in bljižnjim le najboljše.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 27 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 27 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,27 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kocbek – Čokolada, keksi in bučno olje

  Oljarna (in čokoladnica) Kocbek se ponaša z omamno kolekcijo vrhunskih, ročno izdelanih čokoladnih tablic in čokoladnih darilnih paketov Kocbek. Posebnost Kocbek izdelkov je predvsem v domači sestavini – bučnih semenih in bučnem olju.

  Darilni paket Čokolada, keksi in bučno olje vsebuje same domače dobrote, ki se jim je težko upreti. V paketu se nahaja temna čokoladna tablica z bučnimi semeni in bučnim oljem (50 g), steklenička odličnega bučnega olja (250 ml) in paketek omamnih piškotov z bučnimi semeni in bučnim oljem (150 g). Božanska kombinacija okusov, ki bo zapeljala vaše brbončice in narisala širok nasmeh na usta obdarjenca.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilna škatlica vsebuje temno čokolado z bučnimi semeni in bučnim oljem, bučno olje in kekse z bučnimi semeni
  • Darilno pakiranje
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti zanjo ali zanj
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, darilna čokolada, strast, čokoladnica strast, temna čokolada, darilo, piškoti, darilni paket, čokolada z bučnimi semeni, bučna semena, bučno olje, temna čokolada z bučnim oljem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več