Kocbek – Darilni paket desetih čokolad

  Cena 32,90 € 32.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Kocbek darilni paket vsebuje 10 vrhunskih Kocbek čokolad, ki jim je dodano odlično bučno olje. Paket vsebuje 2 temni čokoladi z bučnimi semeni, 2 ekstra temni z bučnimi semeni, 2 temni z ocvrto čebulo, 2 beli z bučnimi semeni in 2 temni s slivovim žganjem. Unikatno darilo v elegantni embalaži za vse priložnosti.

  * Neto količina: 500 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 32 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 32 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,32 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kocbek – Darilni paket desetih čokolad

  Oljarna (in čokoladnica) Kocbek se ponaša z omamno kolekcijo vrhunskih, ročno izdelanih čokoladnih tablic in čokoladnih darilnih paketov Kocbek. Posebnost Kocbek čokolade je predvsem v enem posebnem dodatku, saj je vsem čokoladam skupno, da vsebujejo odlično domače bučno olje. 

  Darilni paket desetih čokolad vsebuje 10 izvrstnih čokoladnih tablic (10 × 50 g) – 2 temni čokoladi z ocvrto čebulo, 2 ekstra temni z bučnimi semeni (z vsaj 72% kakavovih delov), 2 temni z bučnimi semeni, 2 temni s slivovim žganjem in 2 beli čokoladi z bučnimi semeni. Božanska kombinacija čokoladnih okusov, ki bo zapeljala vaše brbončice in narisala širok nasmeh na usta obdarjenca.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilna škatlica vsebuje 10 čokoladnih tablic Strast
  • Darilno pakiranje
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti zanjo ali zanj
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, darilna čokolada, strast, čokoladnica strast, tablica čokolade, čokolada s čebulo, bela čokolada, temna čokolada, darilo, darilni paket, čokolada z bučnimi semeni, bučna semena, čokolada z bučnim oljem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več