Kocbek – Darilni paket petih čokolad

  Cena 19,90 € 19.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Kocbek darilni paket je sestavljen iz petih vrhunskih, ročno izdelanih Kocbek čokolad, ki jim je dodano odlično bučno olje. Paket vsebuje temno čokolado z bučnimi semeni, ekstra temno z bučnimi semeni, temno z ocvrto čebulo, belo z bučnimi semeni in temno s slivovim žganjem. Unikatno darilo v elegantni embalaži za vse priložnosti.

  * Neto količina: 250 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 19 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 19 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,19 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kocbek – Darilni paket petih čokolad

  Oljarna (in čokoladnica) Kocbek se ponaša z omamno kolekcijo vrhunskih, ročno izdelanih čokoladnih tablic in čokoladnih darilnih paketov Kocbek. Posebnost Kocbek čokolade je predvsem v enem posebnem dodatku, saj je vsem čokoladam skupno, da vsebujejo odlično pravo bučno olje. 

  Darilni paket petih čokolad vsebuje 5 različnih čokoladnih tablic (5 × 50 g) – temno čokolado z ocvrto čebulo, ekstra temno z bučnimi semeni (z vsaj 72% kakavovih delov), temno z bučnimi semeni, temno s slivovim žganjem in belo čokolado z bučnimi semeni. Kombinacija čokoladnih okusov, ki bo zapeljala vaše brbončice in narisala širok nasmeh na usta obdarjenca.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilna škatlica vsebuje 5 različnih Strast čokoladnih tablic
  • Darilno pakiranje
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti zanjo ali zanj
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, darilna čokolada, strast, čokoladnica strast, tablica čokolade, čokolada s čebulo, bela čokolada, temna čokolada, darilo, darilni paket, čokolada z bučnimi semeni, čokolada s slivovim žganjem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več